2789

من خودم برای سیسمونی دخترم کالسکه صندلی غذا و صندلی ماشین خارجی گرفتم چون استفاده میکننم جنس خوب گرفتم اما بعضی چیزاشو جنس معمولی گرفتم کریر نخریدم 

حالا این لیستی که برات نوشتم مال دوستمه تازه گرفته

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بهترین کار میکنی  اصلا وسیله اضافه نخر  مثلا رورئک اصلا ب کار نمیاد حذفش کن اگه ماشین ن ...

کالسکه نمیخوام چون ماشین هست تختم نمیخوام جا ندارم بجاش گهواره 

بهترین کار میکنی  اصلا وسیله اضافه نخر  مثلا رورئک اصلا ب کار نمیاد حذفش کن اگه ماشین ن ...

به نظرم کالسکه باید باشه 

منم میگفتم ماشین داریم کالسکه به کار نمیاد 

اما دیدم خیلی وقتا نیازه من برم بیرون بابچه  

برم قدم بزنم  بچه رو ببرم پارک که خریدم

کالسکه نمیخوام چون ماشین هست تختم نمیخوام جا ندارم بجاش گهواره 

همین براساس نیاز خودت بخر 

مثلا نی نی لای لای اگه صندلی ماشین میخری دیگه اونو نخر 

یا لباس در حد 4ماه اول سایز صفر و یک فقط بخر دوتا ست 

یا بچه زمستون دنیا میاد لباس گرم سرهمی بخر تابستون بود نخر 

سیسمونی نباید بقیه بخرن هرکس بچه دار میشه باید فکر نیازات بچش هم بکنه جدا از اینکه اگه قرار باشه خا ...

نگفتم انبار کنه که ، بعد اینا که بچه دار میشن جون جای این که بره پولش خرج کنه هی وسیله کمبود سیسمونی رو بخره ، پولش بزار تو کار پیشرفت کنه ، والا بابا ی من به موقع خودشخوب سیسمونی گرفتن ، حالا الان نوبت خودشون شده ، ت 

به نظرم کالسکه باید باشه  منم میگفتم ماشین داریم کالسکه به کار نمیاد  اما دیدم خیلی وقتا ...

ببین بستگی ب سبک زندگی داره اینا 

من خودم بشخصه یه جایی بخوام برم تا دم درش با ماشین میرم ماه میاد میره من پیاده جایی نمیرم خب به درد من نمیخوره

اما یکی هرروز میره پیاده روی میره پارک یا حتی بازار

نگفتم انبار کنه که ، بعد اینا که بچه دار میشن جون جای این که بره پولش خرج کنه هی وسیله کمبود سیسمونی ...

به نظر من ،من قرار نیست مثل بیست سال پیش زمان بابام رفتار کنم

چون زمان بابام  جوون 18 ساله زن میگرفت همون اولم بچه میاورد

فرق داره با الان ک همه شاغل هستن  و هدفمند...

اینجوری بخواییم فکر کنیم همش باید دنبال این باشیم کمتر خرج کنیم و درامد زایی کنیم ...