2777
2789
عنوان

چرا تعطیل شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1602 بازدید | 94 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا همچین میکنن آخه چه فرقی داره راست و دروغ مهم اینه ما بخونیم و سرگرم بشیم

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
آقا موندیم تو خماری اسم اسی چی بود اصلا دقت نکردم،هرکی یادشه تگش کنه

دختر چشم مشکی یا نمیدونم دلبر چشم مشکی

این یک تیکر بارداری نیست❌            تو همه در این هیاهو که امید زندگی نیست؛به غیرآرزوها.و به راه آرزوها همه عمر جستجو ها🌱✨
آقا موندیم تو خماری اسم اسی چی بود اصلا دقت نکردم،هرکی یادشه تگش کنه

@دلبر_مو_مشکی  

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

وا داشتم میخوندم ک یهو تعطیل شد خیلی کنجکاو شدم آخرش چی شد ب اونجاش رسیدم ک براش انگشتر خرید میشه ...

باهم صیغه میشن 

می‌رن تو یه خونه 

رفتار پسره تغییر میکنه دیگه مثل سابق نبوده 

اینم همش تو خونه تنها 

یه شب دختره تعقیب میکنه پسره رو میبینه رفت تو یه خونه 

انگار متاهل بوده و اونجا هم خونه اش بوده خیلی هم پولدار بودن پدرزنش خیلی پولدار بوده 

خلاصه دیگه اینا دعواشون میشه و استارتر هم قهر میکنه 

و اون پسره قول میده زنش رو طلاق بده 

و…. آخرش کلا بهم نرسیدن 

استارتر ردش کرد یارو رو نخواست 

غیراخلاقی بود

آها پس بیخیال میشیم ممنون که پاسخ دادید

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍