2777
2789
عنوان

چرا تعطیل شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1602 بازدید | 94 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@نی_نی_یار_شب   میشه بیاید بگید چرا تعطیل شد 

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

تامن منتظرعکس بودم ازدستم دراومد جریانش چی بود

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
من تازه صفحه ی ۳ بودم ولی به گمانم برگرفته از توهمات یه دختر خانم بود زیاد واقعی نمی‌خورد نمیدونم قض ...

من یک بودم 💔

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
من تا اونجا که تعقیبش کرد خواندم 

هیچی تعقیبش کرد بعد مچشو گرف که رفت داخله یه خونه ای هر چی هم بهش زنگ زد جواب نداد برگشت خونه مشترکشون به مرده گفت حالم بده مرده هم بعد. چهار ساعت اومد و خانومه هم بهش گف که اون خونه چی بود چرا دروغ گفتی که مردم میزنه زیر گریه خانومه هم میزنتش.منم تا همینجا خوندم

این یک تیکر بارداری نیست❌            تو همه در این هیاهو که امید زندگی نیست؛به غیرآرزوها.و به راه آرزوها همه عمر جستجو ها🌱✨
مثل من

بعدش دختره 

رفت خونش و صبحش ساعت ۱ زنگ زد به حسین که بیا حسینم ساعت ۴ اومد و دختره به پسره گفت چرا رفتی اون خونه و... پسره زد رو سرش و.... بعد تاپیک ترکید نخوندم

متاهل