2777
2789
عنوان

بچه کلاس اولی

128 بازدید | 14 پست

سلام خانوما، پسرم کلاس اول هر روز با داد و بیداد و حتی کتک مشق می نویسه، در واقع وقت آزاد اصلا ندارم هر ساعت ی مقدار از کاراش رو انجام میده، پی اس فایو که نگم، متاسفانه کلی فحش زشت هم یاد گرفته، لطفا کمکم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پی اس رو کلا جمع کن فوقش جمعه ها اونم بعد از وانجام تمام تکالیفش بیار وسط . بعدم خودت رو خیلی اذیت نکن درکت میکنم والا دختر منم کلاس اول کشت منووووو ولی الان که سومه دیگه خودش کاراشو میکنه. فقط پشیمونم چرا سر مشق هی به بچم سخت گرفتمو و رابطه خودمو باهاش خراب کردم

مولاست حسین.... آقاست حسین ...

بازی رو جمع کن برنامه بذار .البته منم مشکلم مثل شماست .

بیشتر کتک می خوره می ترسم سرش جایی بخوره خدای نکرده

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

چکار  کنم، دو روز جمع کردم سرشو کرد تو گوشی

برای انجام تکالیفش جایزه در نظر بگیر 

دعواش نکن چون لج می‌کنه 

توی دفتر مشقش نقاشی هایی از بازیکنان مورد علاقه اش و از موتور و ماشین رو و... بکش جذابتر میشه براش 

و اینکه بهش بگو بعد از انجام تکالیفش میتونه بره سراغ بازی هاش

و همین اینکه چون کلاس اوله یه خورده به درس خوندن عادت نداره , کم کم عادت می‌کنه باید صبور باشی 

همه اینکارا رو انجام دادم اون ریاست میکنه

احساس میکنم یه خورده لوسه 

دلیل اینکه بچه ها از معلم ها حساب میبرن اینه که می‌دونه معلم محبت کردنش هم بجاست و سخت گیری هاش هم بجاست 

ولی می‌دونه مادر اینطوری نیست ، می‌دونه مادر هر چقدر هم از دستش ناراحت بشه بازم تنبیهش نمیکنه (منظورم تنبیه فیزیکی نیستش)

یه خورده با جدیت باهاش رفتار کنید 

یا شایدم اینکه علاقه ای به درس نداره . بهتره از یه مشاور یا روانشناس کودک کمک بگیرید بهتر میتونن راهنمایی کنن