2777
2789
عنوان

تشنگی زیاد و تکرر ادرار در کودک

772 بازدید | 18 پست

خانم‌ها پسر نه ساله ای دارم که بیش از اندازه آب میخوره انگار که از بیابان ۵۰ درجه ای اومده و عطش هست و بعدش پشت سر هم میره دستشویی! واقعا کلافه ام کرده، طوری که باهاش دعوا میکنم که چه خبرته! مسمومیت میگیری. تازه آزمایش خون دادیم . چند بار با دستگاه کنترل قند خونش رو چک کردم مشکلی نداره.  و اینکه به شدت استرسی هست و دو سال قبل به مدت یکسال تکرر ادار به خاطر استرس داشت

خوب دعواش نکن

آرومش کن

براش گل گاو زبان دم بده

آرام بخشه 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب دعواش نکن آرومش کن براش گل گاو زبان دم بده آرام بخشه 

اخه یه روز دو روز نیست که! تبدیل به عادت کرده. موقع خواب ۴-۵ لیوان پشت سرخم میخوره بعدش هم تند تند میره دستشویی

اورولوژي كودك چك كن با مشاور كودك و بازي درماني استرس رر درمات كن

هر دو‌مورد بردم تا یکسال. کلیه و مثانه مشکلی نداشتند و روانپزشک و روانشناس هم بردم. درست بشو نیست کار خودش رو میکنه

ببین زیاد اب خوردن تو بعضیا عادته.نمیشه کاریش کرد...اگه ازمایش قند دادی و اوکی بوده پس نگران نباش چی ...

خدا کنه. ولی واقعا کلافه کننده هستند. مثلا امروز تو مطب دندانپزشک یه لیتر آب خورد بعد تو خیابان که داشتیم می اومدیم خونه دستشویی که نبود هر ده دقیقه اقا کنار خیابان یا کنجی جیش می‌کرد! اخه مگه مجبوره شکمش رو بترکونه

اوردر روانشناس چي بود ؟

دکتر روانپزشک گفت استرس و وسواس فکری داره، فقط از جونش میترسه از بیماری مرگ و نمی‌دونم  تاریکی شیطان وحشت داره، مثلا اون روز معلمش گفته بود حضرت عیسی رو به چوب بستند و شکنجه این تا چند روز درگیر بود