2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 137 پست
من هیچ وقت به خاطرشون زندگی نمیکنم ولی میگم روز بشه شب بشه که چی بشه

که بتونی پولدار شی این روزا می گذره به خدا منم تو سن 14 سالگی مثل تو بودم دوستم می خواست رگشو بزنه داشتم سکته می کردم فقط سریع آرومش کردم

𝗡𝗶𝗸𝗶𝗮 𝘀𝗵𝗶𝗽𝗲𝗿
آخه چرا زندگی کنم من که همه چی دیدم دیگه دلم نمیخواد عروس شم بچه دار شم دلم نمیخواد ناراحتی ببینم&nb ...

شاید یه دوماد پولدار گیرت اومد.رونالدو رو ببین!خانوادش از شدت بی پولی می خواستن سختش کنن!ترو خدا شبه خودتو منو خانوادتو خراب نکن

𝗡𝗶𝗸𝗶𝗮 𝘀𝗵𝗶𝗽𝗲𝗿

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوآینده بی اتس بگم

منظورت  بی تی اسه نه؟خیله خب.یکی از دوستام آرمی بود پس اطلاعات لازم ددرموردشون دارم.فکر کنم شوگا بود نمی دونم که دوست داشت رپر بشه.یک روز توی یک امتحان ریاضی نمره منفی شش گرفت چون همش متن آهنگ می نوشت خانوادش کتکش زدن و روی پل ولش کردن.تا سر حد مرگ کتکش زدن ولی الان داره کنسرت برگزار می کنه و ماهانه 4 میلیارد وون در میاره وون هم واحد پول کره هستش.اونم می خواست خودکشی کنه.ولی یکی از اعضای بی تی اس آرومش کرد.توهم نکن شاید آینده ای مثل شوگا در انتظارت باشه بیبی=)

𝗡𝗶𝗸𝗶𝗮 𝘀𝗵𝗶𝗽𝗲𝗿
منظورت  بی تی اسه نه؟خیله خب.یکی از دوستام آرمی بود پس اطلاعات لازم ددرموردشون دارم.فکر کنم شوگ ...

نمی دونم به خدا کی بود ماشالا چندتا گروهم دوست داشت همش بقل من بود ازشون صحبت می کرد://///

𝗡𝗶𝗸𝗶𝗮 𝘀𝗵𝗶𝗽𝗲𝗿
منظورت  بی تی اسه نه؟خیله خب.یکی از دوستام آرمی بود پس اطلاعات لازم ددرموردشون دارم.فکر کنم شوگ ...

ببین من اصلا دنبال خوشی نیستم واقعا دنبال چیزی نیستم دیگه از این دنیا خسته شدم واقعا نمیخوام باشم