2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 137 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بحث من موفقیت نیس من مشکلم اینه میخوام برم پیش خدا دیگه نمیخوام این دنیا رو ببینم دیگه خوشی غمگینی ن ...

بیبی بری اونم با خودکشی عذاب می کشی حتی خود مسیحیام اعتقاد دارن به این موضوع نکن من عاشقتم نکنننننننننننننننننننننننننننن ترو خدا الان داره اشکم درمیاد نکنننننننننننن دارم از استرس می میرم

𝗡𝗶𝗸𝗶𝗮 𝘀𝗵𝗶𝗽𝗲𝗿
اگه خودتو از بین ببری چی میشه ها؟فقط خانوادتو دوستاتو عذاب میدی و داغدار می شن نکن از این کارا بیبی ...

اگه خانوادم دوستام دوستم داشتن منو آزار نمیدادن حتی خوشی هام خوشی نیس باشم که چی بشه صبح بیدار شم شب بخوابم هر روز همین مرسی که دوستم دارین ولی من میخوام همه چی تموم شه بگو به چه بهونه ای بمیرم 

رالییییییییییییییییی نکن من عاشقتممممممممممم به خاطر من نکننننننننننننننننننننننن ترو خدا دیگه الان ...

😭😭😭😭 این جوری نگو اگه عاشقمی باید بگی بمیر چون من این طوری راحت راحت میشم چرا شما راحتی منو نمیخواین من تو اسن دنیا دارم عذاب میکشم روزی ۷ تا قرص میخورم تمام موهام ریزش داره همه مسخرم میکنن باشم که ناراحتی ببینم تو اینو میخای اره اگه دوستم داری بگو به چه بهونه ای بمیرم 

یه سوال.تو بی تی اس فن یا اوتاکو (کسی که انیمه می بینه)هستی؟کلا بگو به چه چیزی علاقه داری تا آرومت ک ...

ن فن نیستم من دوس دارم وقتی بیدار میشم دیگه غم نبینم حسادت نبینم بیمارستان مریضی من میخوام مسخره شدن نبینم گیر دادن نبینم من میخوام با دوستام برم بیرون من دلم پول میخواد علاقمم به خرگوشه و سگ 

رالی مردم اومدن تا فقط حرف بزننننننننن اومدن زندگیتو به کثافت بکشنننننننننن هیچوقت به خاطر مردم زندگ ...

من هیچ وقت به خاطرشون زندگی نمیکنم ولی میگم روز بشه شب بشه که چی بشه

ن فن نیستم من دوس دارم وقتی بیدار میشم دیگه غم نبینم حسادت نبینم بیمارستان مریضی من میخوام مسخره شدن ...

نه منظورم یه خواننده یا بازیگره یا یک کرکتر

𝗡𝗶𝗸𝗶𝗮 𝘀𝗵𝗶𝗽𝗲𝗿