2777
2789
عنوان

خودکشی

1013 بازدید | 137 پست

سلام من یه دختر ۲۴ سالم و تصمیم دارم رگامو بزنم فقط ازتون یه کمک میخوام به عنوان دوست کمکم کنین دیگه از نصیحت کار من گذشته دیگه دنبال رفتنم ن دنبال خوشی ام ن ناراحتی فقط گوش کنید من وقتی ۱۳ سالم بود مادر پدرم از هم جدا شدن خب اگه من بمیرم همه مادرمو حرف میزنن شما یه بهونه ای بگید که اگه مردم شنیدن من مردم نندازن گردن مادرم که چرا طلاق گرفت فقط بگید اون بهونه چی باشه دیگه چیزی نمیخوام این حرف اخرمه

ی نامه بنویس بز جیبت از بدی های بابات بگو ب فوش بکشش

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسکول نشو هزار راه برا رسیدن به شادی و موفقیت هست

کاش منم جراتش داشتم 

کو راه؟ هیچ راهی نی

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

ببین دختر خوب

فکر نکنم یک درصد از بدبختی های من داری 

۱۲ سال بدبختی کشیدم ، واقعا بدبختی کشیدم 

بخوام برات بگم ، بخدا مشکلات خودت یادت میره 

خودکشی هم کردم ، ولی جون سگ داشتم 

صبح تا شب کارم کفر گفتن به خدا و پیر و پیغمبر بود 

ولی خداروشکر همه چی درست شد 

طوری درست شد ، روزی صد مرتبه خداروشکر میکنم