2777
2789

ما خیرسرمون خونه خریدیم رفتیم بشینیم توش امان امان از همسایه ی روانی که پایینمون بود چقد تو اکن شش ماه عذابمون داد اخرسرم با دعوا ازونجا رفتیم ومستاجر نشستیم بعد دوسال همچنان هرکی میاد اذیتش میکنه قبل خرید ما هم مستاجر بود اونم اذیت می کرد حتی با هرکدوم از دو واحد دیگه یبار دعواش شده اما اذیتش بسشتر بما بود که بچم تا تکون نیخودد میومد توراهرو دادوهوار فحش کوبیدن در هرچی دلت بخاد میکرد الان مستاجر ده روزه نشسته میخاد از دستش فرار کنه ومیگه میخام پاشم هرچی ضرره میدم فقط پاشم امروز رفته به بهونه دروغین که میخایم اسانسور بیمه کنیم کارت ملی طرف گرفته و میدونم دنبال یه پرونده سازی علیه شوهر منه مطمنم چون برادرش وکیله و خواهرش تو اتحادیه هس میخاس از طریق خواهرش به قرارداد دست پیدا کنه که مشخصات شخصی شوهرمنو پیدا کنه و پرونده بسازه و دیروزم شوهرم زنگ زد ما که رفتیم چرا این پیرزن وپیرمرد اذیت میکنی تهدید که پروندت بازه کدوم پرونده خدا داند پرونده ای که ماروحمونم خبرنداره دارم سکته میکنم نمیدونم دردمو به کی بگم نمیدونم دوروزه چش روهم نمیزارم از بس استرس دارم قلبم میاد دهنم حتی اونوقتم که میخاستیم پاشیم از خونمون دودوز قبلش متوجه شدیم نیخاد شنود بزاره کولر مچشو گرفتیم منکر شد موتور کولرمونو دزدید