2777
2789
عنوان

چجوری اکثرا همه خوشگل و خوشتیپ شدن

1506 بازدید | 48 پست

خیلی عجیب نسل جدید قدیم همه خوشگل و خوشتیپ با این همه گرونی چجوری به تیپ و صورتتون می‌رسید واقعا؟

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

دقیقا 

نسل ما یه دوران بلوغ داشته که قشنگ سمندون خالص بودیم ولی الان انگار دوران بلوغ حذف شده

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

نکنه خوشگلا اینجا نیستن 😅

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماطبیعی خوشگلیم 😌

خوش به دل شما 

وقتی اجازه نداشتیم حتی سیبیل بگیریم چه توقعی داشتی عزیزم 😂😂

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

عزیزم من جز اون بعضیام که خیلی به خودشون میرسن

خب درآمد همسرم خداروشکر خوبه و خرج کارهای زیبایی میکنم 

به عکسای چندسال پیشم نگاه میکنم میگم خدایاااا شکرت😂

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
دقیقا  نسل ما یه دوران بلوغ داشته که قشنگ سمندون خالص بودیم ولی الان انگار دوران بلوغ حذف شده

دقیقا من دارم الان میبینم با سن خودم مقایسه میکنم پر جوش و بدجور 😅

والا سوال منم هست  چجوری همه خوشگل شدن  پول این همه عمل و کرم و ژل و از کجا میارن

واقعا سرتو میگردونی میبینی همه چیتان پیتان