2777
2789
عنوان

تاپیک آرزو ها 🎈

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 88 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارزو میکنم تا اخر سال ازدواج‌خوبی کنم با کسی که ازش خوشم میاد یا خواستگارم زنگ بزنه البته گزینه دوم مجاله زنگ بزنه چون چهار ماه‌گذشته 

اگر حس کردی کسی دوست نداره با ور کن دوست نداره این تنها حسیه که هیچ وقت  دروغ نمیگه 

ی خونه حیاط دار

آزمون استخدامی قبول بشم

انشالله

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود... پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤ مرا از دور تماشا کن...من از نزدیک غمگینم...

مریضم دوسدارم سال دیگ کامل خوب شده باشم و با آرامش تو خونه خودم زندگی کنم 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

ارزم میکنم👇

۱-خدایا ممنونم که مشکل خونمون حل شد و سندشوگرفتیم،

۲-ممنونم ک مشکل شوهرم با خانواده اش حل شد 

۳-ممنونم که کمک کردی شوهرم یه کار خوب و پردرامدشروع کنه 

۴-ممنونم که خونه ام پرهست از نعمت های خوشمزه و جورواجور 

۵- ممنونم که بهم ماشین دادی و بچه هامو میبرم تفریح و حال دلمون خوبه خوب 

۶-ممنونم که کمک کردی واسه بچه هام سرویس خواب بخرم و دخترم خوشحاله

۷-ممنونم که شب ادراری دخترم خوب شد ، ممنونم که کمک کردی بیماری تشنجش کنترل بشه و سلامتی کامل بهش بخشیدی

۸ ممنونم که بهمون سلامتی دادی و حالمون خیلی خوبه 

خدایا شکرت که سختی هام تموم شد

۹- خدایا ممنونم که کمک کردی خواهرم وبرادرم ازدواج کنن

لطفا هرکی پست منو میبینه برام دعاکنه خیلی محتاجم

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

بع همه آرزوهای پارسالم رسیدم 

فقط سلامتی بچمو خانوادمو میخام 

انشالله سال دیگه این روزا همه شاد باشن و سالم

ماشین بهتری بخریم و خونمونو باز سازی کنیم انشالله

اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........

خدایا الان که دارم اینو مینویسم بازم بخاطر همون موضوع تکراری برای بار هزارم با شوهرم قهریم خدا این مشکل فقط با اراده ی خودت حل میشه نه هیچ جور دیگه ای خدایا به من بنده حقیر رحم کن مشکلمون به بهترین شکل ممکن حل کن بذار آرامش به زندگیم برگرده 

خدا یا کمک کن صاحب خونه و ماشین دلخواهمون شیم خودت نظر کن شوهرم یه کار خوب و پردرآمد رو شروع کنه تو شهر خودمون از این غربت نجات پیداکنیم

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ