2821
2789
عنوان

تاپیک آرزو ها 🎈

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 88 پست

خدارو شکر سلامتی وداریم وهزاران بارشکرک خدامنو لایق دونست دوبارمادربشم

اما آرزوم اینه سال دیگه این موقع همه مشکلات مالیم حل شده باشه نمیگم میلیاردر بشیم😂اما یه خونه وماشین خوب داشته باشیم و یه درآمد خوب ک زندگی معمولی همراه باآرامش داشته باشیم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم

ایشالا تا سال دیگه میخریم

یه عده از تو متنفر هستن،این برای این نیست کـه تو کاری کردی کـه کينه دارن،دلیلش اینه کـه تمام کارهایی کـه اون‌ها آرزوش رو دارن تو داری انجام میدی!        اسم کاربریمو شانسی زدم چی میزدم اخطار میزد

آرزوم اینه با در خواستم برای مهاجرت به کره موافقت شه و همونجا با رلم بعد ها ازدواج کنم خیلی دوسش دارممم 

چارلی چاپلین عادت ندارم دردم را به کسی بگویم پس خاکش می کنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی🖤🌼

آرزوهای من:

شوهر خوب

یکی از چهار حاجت امضام

ظهور امام زمان. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ چند گروه از کاربرا با من بحث نکنن چون هیچ جوره با من به تفاهم نمیرسن: ۱_ اونایی که فکر میکنن با گفتن یه سری شعار و حرفای بی منطق روشنفکر به نظر میان ۲_ اونایی که به ادیان ابراهیمی توهین میکنن ۳_ اونایی که حقوق زن رو تو حمالی زن برای مرد میدونن با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

اخه کشور قحطیه 

چشه مرکز پولدارا ..

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

استارتر عزیز

از تاپیک زیبات ممنونم

آرزوم اینه که تا سال دیگه بتونم زندگیمو آروم کنم 

و تنش هایی که بین خودم و همسرم 

و خودمو بچه هام هست رو از بین ببرم

اگر انسان ها میدانستند در قبر ها چه میگذرد ؛ یک گناه هم نمیکردند.
ان شاالا  بالکنشم بزرگ باشه لباسهامو حسابی افتاب بزنه

ای جان حرف دلمو زدی😄

یه عده از تو متنفر هستن،این برای این نیست کـه تو کاری کردی کـه کينه دارن،دلیلش اینه کـه تمام کارهایی کـه اون‌ها آرزوش رو دارن تو داری انجام میدی!        اسم کاربریمو شانسی زدم چی میزدم اخطار میزد