2777
2789
عنوان

تاپیک آرزو ها 🎈

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 88 پست

پارسال که آرزوم رو نوشتم تو تاپیکت اصلا فکر نمیکردم ریپلای بزنی بعد یکسال، من هم آرزوم رو جدی نگرفتم و براش تلاش نکردم البته الان که دارم فکر میکنم خیلی آرزوی خوبی هم نبود اگه بهش میرسیدم هم خوشحال نبودم.

و اما آرزو و اهدافم تا سال بعد که ریپلای میزنی:

دندونپزشکی اون شهری که دوس دارم قبول بشم، بینیم رو عمل کنم و کارای زیبایی که تو ذهنمه رو انجام بدم، یه استایل خوب داشته باشم، گوشی ای که دوس دارم رو بخرم، کار مشاوره رو شروع کنم، با آدمهای مفید در ارتباط باشم، خونوادم ماشین بدن بهم و در کل اطرافیانم به عنوان یه دختر موفق بشناسن من رو :)))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سال دیگه این موقع پیش همسرم باشم خونه گرفته باشه چهار نفریمون کنار هم زندگی کنیم

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

آرزوم اینه نینیم دختر باشه

عزیزممم الان دیدم پیامتو فهمیدم نینیت پسر شده

ایشالا بعدی گل دختره😍

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
ب ارزوت رسیدی؟

اره یک سال شد دقیقا سه ماهه به آرزوم رسیدم ،انشالله همه به ارزوهاشون برسن

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

ارزو دارم سال دیگه به درامدعالی رسیده باشمماشین خریده باشمخونه یا زمین خریده باشمتوی شغلم به پیشرفت ...

ارزوهای 403من بعضیاش شد

لیست جدید آرزوهای 404

سلامتی و تندرستی

خرید خونه

شرایط مالی عالی

زندگی عاطفی عاشقانه

سفرهای متعدد😘😘

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️

آرزوهام زیاده

سلامتیم رو کامل به دست بیارم 

تو رشته مورد علاقم قبول شم

خوشبختی و حال خوب خانوادم رو ببینم