2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوریه؟سخته؟به من گفتن بیا مربی شو مردد هستم میگم نمیتونم از عهدش برمیام

سخت نیست زیاد چون سر و کارت با بچه هاس تا میتونی بخندونشون. و بازی مهیا کن واسشون..... اون بین هم خلاصه ریاضی اول با بازی یادشون بده... و.... 

ولی پولی ک میدن ب خستگیش نمیارزه 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

یه مورسه خوب و غیر انتفاعی وظیفه داره چه چیزایی به بچه ها آموزش بدن توی پیش دبستانی؟

من در کلاسش میبستم و هر چ واسه کلاس اول مفید بود براشون یادشون میدادم 

کاری ب تذکر مدیر هم نداشتم 

بچه های من    هم خوندن یاد گرفتن هم نوشتن. هم کل  کتاب ریاضی کلاس اولو قورت داده بودن.... 

اول مهره کلاس اولشون   فقط پیام مادرا باز میکردم ک خدا خیرت بده  همه مامانا  کلافه شدن از درس دادن ب بچه اولیشون ما  فقط استراحت میکنیم.. 

خیلیاشون  حتی ی دونه املا هم مادرشون ازشون نگرفت چون کاملا بلد بودن 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

من در کلاسش میبستم و هر چ واسه کلاس اول مفید بود براشون یادشون میدادم   کاری ب ت ...

دمت گرم خدایی 

مربی بچه منم الف با رو داره یادمیده با نوشتن و خوندن شماره ها فارسی و انگلیسی و ... نمیدونم کافیه یا نه 

دمت گرم خدایی  مربی بچه منم الف با رو داره یادمیده با نوشتن و خوندن شماره ها فارسی و انگلیسی و ...

عالیه 

تو تابستون خودت میتونی  با بازی یادش بدی