2777
2789
عنوان

مهاجرت؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 30 پست
درسته خیلی ممنون💞🌱 گفتم الان شاید نظرای جدیدی ببینم🙏🏻

بله عزیزم من الان ۳۸ ساله هستم دوست دارم برم اما دیگه سخته ریسکش از صفر شروع کردن و...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لوس که نیستم خداروشکر ولی فکر و خیال تنها موندن اذیتم میکنه از هدفامم نمیتونم دست بکشم🥲 مرسی بابت ...

انشالله اگه رفتی میبینی که اونجا انقدر حجم درسا بالاس و سرت گرم درس و کار میشه که اصلا وقت نمیکنی به تنهاییت فکر کنی 

همه ی ماها تو این دنیا تنهاییم به فکر ایندت باش ده سال سختی میکشی درستو میخونی مشغول میشی زندگیتو میسازی به بچه هاتم لطف میکنی تازه! 

انشالله موفق و موید باشی عزیزم🌹

وی همچنان در سایت مجازی در حال گنده ....ی میباشد #طبل توخالی 😎😉 انگشت مکن رنجه به در کوفتن کَس. تا کَس نکند رنجه به در کوفتنت مشت .
از استادا و بقیم که میپرسم همه میگن برو🤣😑

بنظر منتظری یکی قانعت کنه که نری .

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

بله عزیزم من الان ۳۸ ساله هستم دوست دارم برم اما دیگه سخته ریسکش از صفر شروع کردن و...

اره واقعا تصورشم سخته نمیدونم چرا فکر میکنم اگه برم قراره خیلی بزرگ شم🥲

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
انشالله اگه رفتی میبینی که اونجا انقدر حجم درسا بالاس و سرت گرم درس و کار میشه که اصلا وقت نمیکنی به ...

مرسی بابت نظر قشنگت 💕✨

واقعا هم درست میگین

موفق باشین:)

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
بنظر منتظری یکی قانعت کنه که نری .

نه اینطور نیست فقط خواستم نظر آدمای بیشتری رو بدونم

برا منی که دارم تلاش میکنم پسرم زودتر دیپلم بگیره و بفرستم قطعا جواب بله هست 😅🖐️

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

برا منی که دارم تلاش میکنم پسرم زودتر دیپلم بگیره و بفرستم قطعا جواب بله هست 😅🖐️

موفق باشه😁💕

میشه بپرسم چه کشوری میخواد بره؟

مرسی بابت نظر قشنگت 💕✨ واقعا هم درست میگین موفق باشین:)

برو..اینجا هر روز یه بساطه یه روز مرغ یه روز شیرخشک یه روز دارو یه روز افغانی یه روز چینی....برو وخوشبخت شو

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

نه اینطور نیست فقط خواستم نظر آدمای بیشتری رو بدونم

ایشالا بهترین تصمیم رو بگیری که همیشه راضی باشی.🌹

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

موفق باشه😁💕 میشه بپرسم چه کشوری میخواد بره؟

اینقدر خوشگل جواب همه رو میدی لذت بردم 🥰 

خودش آلمان دوست داره ولی باید با چند نفر صحبت کنم ضمن اینکه باید یکبار هم کنکور بده و تصمیم قطعی برای سال بعد هست 

ایشالا شما هم موفق باشی 🙏🌹

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

برو..اینجا هر روز یه بساطه یه روز مرغ یه روز شیرخشک یه روز دارو یه روز افغانی یه روز چینی....برو وخو ...

هعی🥲

ایشالا بهترین تصمیم رو بگیری که همیشه راضی باشی.🌹

مرسی زیبا💛✨

اینقدر خوشگل جواب همه رو میدی لذت بردم 🥰  خودش آلمان دوست داره ولی باید با چند نفر صحبت کنم ض ...

مرسی چشماتون قشنگ میبینن🌱💞

تعریف هلند رو زیاد شنیدم اگه دوست داشتین یه تحقیقی درباره اون هم بکنین

موفق باشه گل پسرتون 🌻💛