2777
2789
عنوان

مهاجرت؟؟؟

234 بازدید | 30 پست

من رشته مورد علاقمو میتونم همینجا بخونم ولی از لحاظ مالی به مشکل میخورم یکم و برای شغل و اینا احتمالا جایی استخدام نشم یا اگه ام بشم به سختی..‌. عوضش کنار خانواده مم

ولی اگه مهاجرت کنم (۲۱ سالم باشه مثلا) اونجا درسمو میخونم میتونم کارم بکنم کلا میتونم پیشرفت کنم فقط خانواده ام پیشم نیستن و تنهام🥲

(البته میتونم اگه نخواستم برگردم ایران)

حالا بنظرتون چیکار کنم؟

شما جای من باشین چیکار میکنین؟ و چرا؟

(میدونم خودم باید تصمیم بگیرم ولی نیاز دارم شمام نظرات و دلایلتونو بگین بهتر بتونم تصمیم بگیرم)

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترم دیشب بهت گفتم برای سنت مهاجرت عالیه برو حتما 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یعنی اینجا مشکل مالی داری ولی بری اونور نه؟

مشکل مالی از این جهت که اینجا باید بیشتر کار کنم نمی‌رسم به درسم

بیشترم نگران آینده شم که درس خواندنم حیف و میل شه🥲

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
رشته مورد علاقت چیه؟

نمیتونم بگم معذرت 💚

دخترم دیشب بهت گفتم برای سنت مهاجرت عالیه برو حتما 

درسته خیلی ممنون💞🌱

گفتم الان شاید نظرای جدیدی ببینم🙏🏻

انتخاب با خودته انسان قرار نیست همیشه ور دل خانوادش زندگی کنه باید برای رسیدن به اهداف و ارزوهاش یه چیزاییو از دست بده (همون بها پرداختن ) ۲۱ سال به بعد هم بچه نیستی که وابسته باشی مگه اینکه کلا ببخشید جسارت نباشه لوس بار اومده باشی 

اینم فکر کن موفق بشی سر خانوادت بالاس و افتخار میکنن به اینکه خودساخته و موفقی 

الانم قدیم نیست که رفت و امد سخت باشه  پول باشه خانوادت راحت میتونن بیان بهت سر بزنن چند ماه بمونن پیشت

وی همچنان در سایت مجازی در حال گنده ....ی میباشد #طبل توخالی 😎😉 انگشت مکن رنجه به در کوفتن کَس. تا کَس نکند رنجه به در کوفتنت مشت .
مهاجرت کن ده سال سختی میکشی ولی یازدهمین سال بهترین زندگی رو داری

تنهایی میترسم اذیتم کنه🥲

توقع داری تو نی نی سایت بهت بگن بمون؟

همه میگن مهاجرت کن.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

انتخاب با خودته انسان قرار نیست همیشه ور دل خانوادش زندگی کنه باید برای رسیدن به اهداف و ارزوهاش یه ...

لوس که نیستم خداروشکر ولی فکر و خیال تنها موندن اذیتم میکنه از هدفامم نمیتونم دست بکشم🥲

مرسی بابت نظر قشنگت💕✨

توقع داری تو نی نی سایت بهت بگن بمون؟ همه میگن مهاجرت کن.

از استادا و بقیم که میپرسم همه میگن برو🤣😑

توقع داری تو نی نی سایت بهت بگن بمون؟ همه میگن مهاجرت کن.

شما نظر خودتون چیه؟