2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ماه ۹ بارداریمه. از سوزش معده و اذیت سیستم های گوارشی از خواب پریدم . از اول بارداری کلا مکافات ک ...

وای وای منم دردم همینه ۳۹ هفته ام رفلاکس و سوزش معده دارم از دردش بیدار شدم

شیر سرد سوزش معده و رفلاکس منو کمتر میکنه یه لیوان میخورم و میخوابم دوباره 

وای وای منم دردم همینه ۳۹ هفته ام رفلاکس و سوزش معده دارم از دردش بیدار شدم شیر سرد سوزش معده و رفل ...

باز خوبه اخرشی، امروز فردا دیگه راحت میشی . هیچی منو خوب نمیکنه  

ممنون خدااا کنه . ۹ ماهه معده م داغونه

من امشب از سرشب حالم بد بود ی بار خوابم برد از خواب پریدم همش تو راه دسشویی حالت تهوع و سنگینی دارم یادم افتاد ب حاملگیم دقیقا کل ۹ ماه همین بساط بود یادم نمیاد ی بار مثل آدم غذا خورده باشم اون موقع..انقپ حالم بد بود نمیومدم تو خونه بشینم کلا تو راه رو منتهی ب سرویس بهداشتی میخوابیدم🥲الان ی دختر ۸ ساله دارم با تجربه امشبم غلط کنم دیگ بچه بخوام🥲

وای وای منم دردم همینه ۳۹ هفته ام رفلاکس و سوزش معده دارم از دردش بیدار شدم شیر سرد سوزش معده و رفل ...

برا من تهوع نیستا، حس میکنم از گلو تا قسمت دنده هام ی مسیری هست ک زخمه ، کلا ی جوریه. نمیتونم اصلا دراز بکشم بدتر میشه

باز خوبه اخرشی، امروز فردا دیگه راحت میشی . هیچی منو خوب نمیکنه    

آخراش بخدا خیلی‌ سخت میگذره همش منتظری کی قراره زایمان کنی 

استرس زایمان هم یه طرف بعد سنگین شدم اصلا خیلی خستم میخوابم بدنم درد میگیره میشینم درد میگیره راه میرم درد میگیره😩دعا کن زودتر زایمان کنم 

برا من تهوع نیستا، حس میکنم از گلو تا قسمت دنده هام ی مسیری هست ک زخمه ، کلا ی جوریه. نمیتونم اصلا د ...

منم دقیقا همینجوری ام میسوزه اون مسیر 

حس میکنم اسید معدم از معدم تا گلوم میاد و برمیگرده و میسوزونه و زخم میکنه 

شیر سرد رو امتحان کردی؟ رومن خیلی جواب میده