2777
2789
عنوان

چرا مورچه و حشرات جذب من میشن ؟

1166 بازدید | 15 پست

جدی میگم 

دائم دارم از خودم مورچه جدا میکنم

بعضی وقتا نصف شب بیدار میشم میبینم مورچه گازم گرفته داره می سوزه

به زور جداش میکنم 

چند شب پیش گلوم رو گاز گرفته بود 

دخترم کنار من می خوابه اصلا یه مورچه طرفش نمیره

تازه امشب سوسکم دیدم فرار کرد هر چی می گردم نیستش

نمی تونم بخوابم می ترسم بخوابم دوباره بیاد 

خونه ویلایی هست حشره زیاد داره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید ملکه مورچه ها هستی و اشتباهی با جهش ژنتیکی تبدیل به انسان شدی و اونها پیدات میکنن

از بچگی ازشون متنفر بودم به همه هم میگفتم نمی دونم چی می خوان از جونم

بوی خاصی داری حتما 😁

امسال شکننده ترین ورژن خودمو دیدم ،🕸🐺🐟🦎خلاصه ک طراحم و علاقم نسبت ب طراحی شدیده شدیده هاااا،و همسر و مادرم❤️😍 مردم همیشه شکایت می‌کنند که چرا کفش ندارن تا این‌که یه روز آدمی رو می‌بینن که پا نداره و بعد غر می‌زنن که چرا ویلچر اتوماتیک ندارن، چرا؟ چی باعث می‌شه که به طور ناخودآگاه خودشون رو از یه سیستم ملال‌آور به یکی دیگه پرت کنن؟ چرا اراده فقط معطوف به جزئیات و نه کلیّات؟ چرا به جای این‌که «کجا باید کار کنم؟» نمی‌گیم «چرا باید کار کنیم؟» چرا به جای «چرا باید تشکیل خانواده بدم؟» می‌گیم «کی باید تشکیل خانواده بدم؟» ی نمور از جز از کل ،💍تری  دین
یعنی مورچه داخل پشه بند نمیاد ؟ خیلی ریز هستنا 

نمی دونم

پس یا باید زنگ بزنی سمپاش های تخصصی خونه ها بیان خونه تون رو سمپاشی کنند 

یا خودت لونه مورچه ها رو پیدا کن درش رو با گچ ببند 

نمی دونم پس یا باید زنگ بزنی سمپاش های تخصصی خونه ها بیان خونه تون رو سمپاشی کنند  یا خودت لو ...

خودم سم زدم بیشتر شدن که کمتر نشدن باغچه پشت پنجره اتاقم از اونجا میان