ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
اره عزیزم خوبه.. اصلا تکرار کردن نداشت عزیزم..الکی استرس میدن دکترا ب ادم مبارک باشه عزیزم
مرسی عزیز دلم
آخه من پارسال یه سقط به خاطر همین پایین بودن بتا داشتم، البته اون موقع بالا رفتنشم روند خیلی کندی داشت مثلا هر سه سه روز فوقش ۴۰ درصد بیشتر میشد😔ولی فکر میکنم دلیل اصلیش سونوی واژینال بود که هر سری دکترم ازم میخواست انجامش بدم، از چهار هفته که ماوجه بارداری شدم تا هفته هشتم که سقط شد سه بار سونو شدم. . واژینال🤦♀️🤦♀️ این سری تصمیم گرفتم تا هشت هفته اگه بتام خوب بالا بره اصلا دکتر نرم دیگه