2777
2789
عنوان

شوهر غیرتی

8854 بازدید | 30 پست

سلام کیا شوهرشون غیرتی من ۴ ساله ازدواج کردم دو سال نامزد موندم الان دو ساله ک تو خونه خودمم تا حالا تنهایی اجازه نداده برم بیرون حتی با رفیقای قدیمیم نزاشته قرار بزاریم میگ بهت اعتماد دارم ولی بیرون نمیشه بری حتی ی بار حسرت موندم واس خونم خرید کنم اونم نمیزاره خیلی موقعه ها غصه میخورم ولی مامانم میگ اولاش مرد های همه اینجوری میکنه بعدا خوب میش ولی من میبینم تا اخر عمرم همین آشه همین کاسه

من از همون اول برای بیرون رفتن اجازه نگرفتم 

وقتی زنگ میزد خیلی عادی میگفتم بیرونم 

میگفت دفعه بعد به خودم بگو باهم بریم بازم بهش نمیگفتم

انقدر اینکار و کردم که الان حس میکنه که عادیه برای چیزی اجازه نگیرم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعد پنج سال شوهرم اجازه نمیده تنهایی اصلا جایی برم 

دکتری جایی بخوام برم یا با خودش میرم یا با مادرش یا با خانواده خودم

همه خریدارو هم خودش میکنه اجازه نمیده حتی یک چیز کوچیک مثل نون رو خودم بگیرم یعنی اجازه نمیده اصلا بیرون برم

...
من از همون اول برای بیرون رفتن اجازه نگرفتم  وقتی زنگ میزد خیلی عادی میگفتم بیرونم  میگف ...

دقیقامنم همینجورم ولی سفربرم بهش میگم اونم اجازه نه میگم😂بعدخودش فکرمیکنه دارم اجازه میگیرم میگه برواشکال نداه ذوق میکنه فکرمیکنه اجازه گرفتم

یه سری میگفت تومذهبی هستی برای جنگ میری غزه گفتم نه شوهرم نمیزاره برم میگفت عجب بیرون وگردش وفلان میری اجازه نمیگیری حالامیگی شوهرم نمیزاره😂

من پنج سالو نیمه اومدم خونه خودم تاالان یه سوپر مارکت نرفتم 

ببین باورت میشه منم خرید کردن برای خونم برام یه حسرته 

مامانت اشتباه می‌کنه اینجور مردا هیچوقت هیچوقت درست نمیشن من حبسم توخونه 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``