2777
2789
عنوان

شوهر غیرتی

| مشاهده متن کامل بحث + 8854 بازدید | 30 پست
چیکارست؟ قبل ازدواج صحبت نکرده بودین؟ برو مشاوره. شوهر من غیرتیه ولی سر اینکه مثلاً جاهای بد نرم یا ...

پسر عممه سه سال منو میخواس بعد من اخرش قبول کردم ک بیاد خیلی منو دوس داره تو خونه خیلی برام کمک میکنه همیشه پشتم بوده نزاشته مامانش ی چیز بدی بگه دعواشون کرده ولی بیا این اخلاقش ک نمیزاره جایی برم فقط با مامانم میزاره بدم میااااد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیز که مثله روز برام روشنه همیچین مردایی خودشون خیییییلی......

قضاوت نکن خانوم درسته شوهر منم اینجوریه 

ولی تاالان هیچی ازش ندیدم حتی یه چش چرونی کوچیک 

این یه مشکل روحی روانیه فقط

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

یه چیز که مثله روز برام روشنه همیچین مردایی خودشون خیییییلی......

خانم لطفا توهین نکن شوهر من فرشته هس فقط این اخلاقش گنده واسه من چیا کرده فقط خدا میدونه دلش خیلی پاک ۴ ساله میشناسمش ولی فقط نمیزاره تنهایی برم بیرون میگ پسرمون هر وق بزرگ شد با اون برو 

قضاوت نکن خانوم درسته شوهر منم اینجوریه  ولی تاالان هیچی ازش ندیدم حتی یه چش چرونی کوچیک  ...

راست میگه غالبا خودشون چون چشم دارن همین فکرو راجه به مردای دیگخ میکنن 

همسر شما شابد استثنا هست تو هرچیزی استثنا پیدا میشه عزیزم

بعد پنج سال شوهرم اجازه نمیده تنهایی اصلا جایی برم  دکتری جایی بخوام برم یا با خودش میرم یا با ...

دایی من همینجوریه بددل وخیلی غیرتیه زنشوهم خیلی دوس داره واصلاتابه حال زنش بیرون نرفته بادوستی وفلان تنهایی بعضی اوقات من میبرمش میگم بیابریم وفلان بامن میادداییم اجازه میده حتی فکرکن نونوایی یه سری رفته بوددعواکردش اینووقتی فهمیدم میخواستم برم نونوایی زنداییم گفت بیامن بهت نون میدم بابات دعوات نکنه میری نونوایی گفتم اوه بابتم جایزه ام بایدبهم بده بعدفهمیدم داییم نمیزاره بره نونوایی

ولی خودش ساخته بااین اخلاق داییم البته داییم ازهمه لحاظ های دیگه خوبه محبت میکنه وخیلی خوشگل وخوشتیپه وخیلی پولداره و..حالابرای این مشکل نمیشه ازبقیه چیزانادیده گرفت

بخدا اسم این رفتار غیرت نیست من به مردی میگم غیرتی که پشت همسرش باشه.نذاره آب تو دل خانومه تکون بخو ...

همیش پشت من بوده حتی جلو خانوادش ب خاطر من وایساده تا حالا نزاشته یکی بهم بگه بالای چشمت ابرو هس ولی فقط تنهایی نمیتونم برم بیرون

خانم لطفا توهین نکن شوهر من فرشته هس فقط این اخلاقش گنده واسه من چیا کرده فقط خدا میدونه دلش خیلی پا ...

باخانوادهداینامیزاره بری بیرون؟اشکال نداره عزیزم درست میشه یه چندسال بچت بزرگ شه عادی میشه براش الان چون تازه اولشه فکرمیکنه چه خبریه  بعدش خودشم خسته میشه میگه برومیوه خودت بخروفلان اگه دلت تنگ میشه بتونی کلاس بری وقتت پرشه خیلی خوبه اگه اجازه بده

دایی من همینجوریه بددل وخیلی غیرتیه زنشوهم خیلی دوس داره واصلاتابه حال زنش بیرون نرفته بادوستی وفلان ...

دقیقا شوهر منم فرشته هس خدا میدونه چ قد مهربون ولی نمیزاره تنها برم بیروننن

دقیقا شوهر منم فرشته هس خدا میدونه چ قد مهربون ولی نمیزاره تنها برم بیروننن

اشکال نداره همه یه مشکلاتی دارن توزندگیشون یکی همسرش وسواسه یکی همسرش بددهنه یکی محبت نمیکنه و...حالاباخودش میری بیرون دیگه اشکال نداره ولی سعی کن کم‌کم عادتش بدی مستقیم بالجبازی بدترمیشن یعنی شک میکنن حساس میشن یواش یواش اینوبراش عادی کن دقت کن به رفتارمادروپدرش که آیاپدرشم انقدرحساسه واگه حساس نیس غیرمستقیم بگومثلامادرت تنهایی رفت فلان جاو..

خودش تنهایی بیرون نمیره؟اگه تنهایی رفت بیرون نزابگومنم میام وفلان بگوچطورمن نتونم تنهابرم توبتونی 

خانم لطفا توهین نکن شوهر من فرشته هس فقط این اخلاقش گنده واسه من چیا کرده فقط خدا میدونه دلش خیلی پا ...

وای چقد شبیه شوهر منه😍😂

همسر منم میگه هر وقت دخترمون بزرگ شد دوتایی باهم برید بیرون 

...