2777
2789
عنوان

اتود جان مریم

971 بازدید | 26 پست

بعد از شش ماه تمرین، تونستم اولین آهنگ مورد علاقه ام رو تمرین کنم و دوست دارم ی جا به اشتراک بزارم.

بشنوید

البته نواقص که داره و ی جاهاییش رو هنوز نتونتستم در بیارم، اما خوب خیلی دوستش دارم.مخصوصا که تمرینه و حتما ایراد داره.

جان مریم از اون آهنگ های فولکوریک و معرکه است که علیرغم اینکه هیچ وقت استاد نوری نگفتند دقیق داستانش چیه، اما خاطره مشترک همه ما ایرانی هاست. اوجش هم به نظرم اونجاست که میگه:

بیا رسید وقت درو

مال منی از پیشم نرو

بیا سر کارمون بریم

درو کنیم گندما رو

ی جور التماس و خواهش دردمندانه توشه. به سادگی هر چه تمام تر از یارش میخواد نزار بره و بمونه براش که با هم برن سر زمین کار کنند. همینقدر ساده و بی آلایش. مال منی از پیشم نرو.

اون قسمتش که میگه باز دوباره صبح شد، من هنوز بیدارم، کاش میخوابیدم، تو رو خواب میدیدم هم دوست دارم.

این هم دو هفته پیش ضبط کردم که ایراداش بیشتره 

بشنوید

کاربر اقا { به هیچ کاربری هم درخواست دوستی ندادم تا حالا}

داستانش اینه که مریم دختری بوده که قرار بوده صبح با مادرش برن سر زمیناشون درو کنن ولی مریم صبح دیگه از خواب بیدار نمیشه

و مادرش میگه جان مریم چشماتو وا کن منو نگاه کن🥲

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی اهنگی پس‌ زمینه هست ک کل اهنگ رو پوشش داده انگار و صداش از اهنگ اصلی بیشتره. البته من تخصص ندارم.ش ...

مرسی از نظرتون. کاملا درسته. احتمالا صدای نت هایی که با دست چپ در پیانو اجرا میشن منظورتونه که حالت همراهی داره و به قول شما پوشش داده کل آهنگ رو. درستش اینه که اوقندر تکراری نباشه که شنیده بشه، اما خوب متاسفانه حرفه ای نیست اینی که اجرا کردم و مبتدیانه است

قشنگ بود اسی دستت درد نکنه  ولی توام مثل منی بین جمله ها یکم فاصله میفته .....من با گیتار میزنم ...

آفرین. به نکته قشنگی اشاره کردی.. اتفاقا این مساله دغدغه ام هم بود و این فاصله ای که بین جملات می افته اذیتم میکنه و خیلی تلاش کردم مانعش بشم اما خوب یکم زمان و ممارست بیشتری میخواد.

وای خیلی قشنگ بودددددد خیلیییییی میشه دوباره بزنین و همراهش بخونین خودتون؟ فقط نتونستم دانلودش کنم م ...

جدی میفرمایین؟ یا شوخی میکنین؟  

البته خیلی جای کار داره هنوز واقعا. تازه هفت هشت ماهه دارم تمرین میکنم و در یوتیوب سرچ کنین جان مریم پیامو و برین داخل پیج محسن کرباسی تا ببینین پیانو زدن جان مریم یعنی چی و خیلی اون قشنگه. اونو دانلود کنین.

من در گوگل درایوم اپلود میکنم و نگه میدارم و شما هم میتونین دانلودش کنین.

این ی قسمتی که خهیلی ازش دوست دارم رو دوباره اجرع کردم الان و روش هم با صدای نخراشیدم یکم خوندم .

اینجا

جدی میفرمایین؟ یا شوخی میکنین؟     البته خیلی جای کار داره هنوز واقعا. تازه هفت هشت ماهه ...

واقعا جدی میگمم خیلی هم خوب خوندینن خیلی خوب پیانو میزنین  وای خیلییی قشنگههاا خیلیییی🥹 ولی من هرچی میزنم رو دانلود دانلود نمیشه برام که بتونم بعدا هم گوشش بدم میشه توی یک سایت دیگه آپلود کنین و لینکشو بذارین تا بتونم دانلود کنم؟