2777
2789
عنوان

کل فامیل فهمیدن 🥺😖

1605 بازدید | 45 پست

با پسر یکی از  فامیل های دورمون ی مدتی فقط چت میکردم تازه اون فقط پیام میداد من اصلا راضی نبودم هربارم دعوامون میشد و اصلا چیز خاصی نداشتیم

ی روز اعتماد کردم ب یکی از دخترای فامیل گفتم اونم رفته گذاشته کف دست همه الان چند نفر ب غیر از اون میدونن مامان بابام بفهمن میکشنم

اصلا حالم خیلی بده آش نخورده و دهن سوخته شدم حالا خود همون دختره ک گفته روزی با صد نفر می‌ره و میاد اما بخدا من هیچکدوم از کاراشو ب کسی نگفتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به دختره پیام بده بگو همه چیو در موردت  ب همهههه میگم چن .ده خانوم

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

وقتی خودت نمیتونی حرف خودتو تو دل و دعنت نگهداری چطو توقع داری بقیه برات رازداری کنن..نکن خاهر من

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

بفهمن 

چته؟!

قرار نیست از کسی بترسی 

کسی حرفی زد میگی پیام دادن از طرف من نبوده و گذشته این موضوع و چیز خاصی هم نبوده 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

صدباااار گفتم

از فامیل بکشید کنار

غامیل سر ادم تاج نذاشته که هیچ ریده تو اعصاب ادم

برید با غریبه ها

فامیل همچین تحفه ای هم نیست

برای من که به غیر از اعصاب خوردی و گریه چیزی نداشت

💍♥ i said yes 

بفهمن  چته؟! قرار نیست از کسی بترسی  کسی حرفی زد میگی پیام دادن از طرف من نبوده و گذشته ...

شمااینو میگی خیلی از خانوادها طرز فکر قدیمی دارن براش حرف درمیارن بخاطر همین استرس داره