2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم دوستم داشته باشه

538 بازدید | 11 پست

همش بهانه میاره بهانه هاش نشون از این میده که دوست داره بهش توجه کنم همیشه خودش عادت داره لباس کثیف هاشو میذارم یه گوشه من میشورم امروز در کمال تعجب یه چیزایی گفت شاخم دراومد ...که تو نیومدی کمک در بالکن رو درست کنم یا تو شلوار منو نمیشوری بهانه همش بهانه یه لک رو زمین باشه به آدم سری میگه در صورتی که خودش ناخن هاشو میکنه میندازه پشت مبل منم ب روش نمیارم مشکل کاری داره و احساس میکنم خانوادش خیلی دوسش ندارن این زیادی چسبیده ب اونا و پز اونا رو میده یه کار خونگی راه انداختم هم خودش پول داد کمک مالی کرد هم پدرم ولی ۲ ساله کمکی ازش نخواستم همش منت میذاره از صدقه سر منه این کارو داری به مامانش همه کمکی میکنه ولی من دهنم سوخت گفتم فلان کار رو کمک کن کلی منت گذاشت من همه مریضی دارم مسخرم میکنه خواهرش یه سردرد گرفت مجرده ..تا صبح بالا سرش بود ..تو یه ساختمون هستیم..اونا همش بهش گیر میدن میریم شهرستان ازش کار میکشن نمیومدم چرا انقد قبولشون داره ..خلاصه هزار حرف...تا چیزی میشه میگه ما ب درد هم نمیخوریم..

۴ ساله مسافرت نرفتم میگه تو همش دنبال خوشی هستی ...من دوسش دارم نمیخوام از پیشم بره چه جوری درست کنم زندگیمو 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم کار خونگی که راه انداختی چیه چقدر درآمد داری ازش شاید بهت حسادت می‌کنه

شمع سازی ...خوبه درآمدش خودم برای خودم همه چی میخرم گاهی خرید خونه هم میکنم..همش اصرار داره کار من بی ارزشه یه مدت گیر داده بود مثل خواهرم برو درس بخون

شمع سازی ...خوبه درآمدش خودم برای خودم همه چی میخرم گاهی خرید خونه هم میکنم..همش اصرار داره کار من ب ...

ممن احساس می‌کنم داره بهت حسادت می‌کنه چون اگر خودتو مقایسه کنی ببین قبلاً که درآمد نداشتی دوست داشت یا نه ببین بچه داری یا نه

گذشته فریبم داد حال عذابم میدهد ازآینده وحشت دارم ...اما به خدا امید دارم 💚
ممن احساس می‌کنم داره بهت حسادت می‌کنه چون اگر خودتو مقایسه کنی ببین قبلاً که درآمد نداشتی دوست داشت ...

نه ندارم ۴ ساله عروسی کردیم همش منو مقصر میدونه میگه من بچه دوس دارم ولی چون اخلاق های تو بچه‌گانه هست میترسم بچه بیاریم

باید بهش محبت کلامی داشته باشی و احترام بذاری . مردا پسر بچه هایی هستند که سبیل درآوردن دنبال محبت ز ...

اینکه همش دنبال طلاق و حرفشو میزنه دلی برای آدم نمیمونه ..خیلی خار و ذلیلش شدم

وا خب همه اینارو سر وقتش درجا بگو بهش دیگه...منت چی همسرته اون کنارت نباشه ساپورتت نکنه کی بکنه...هر موقع گله کرد جواب بده که خب خسته بودم یا اره کاش کمکت میکردم یا بگو سری بعد بهم بگو تونستم کمکت کنم و به نفع خودت یه طوری اروم تمومش کن بره نتونه چیزی بگه...هر موقع هم وقت گله کردن تو شد محکم و ریلکس حرفتو بزن و از خودت دفاع کن به روشم بیار درجا یعنی چی وقتی اون همه چی رو به روت میاره تو رعایت چی رو میکنی؟

من تو دهه ای به دنیا اومدم که یک سال زندگی ما برابری میکنه با چندین سال زندگی بزرگترامون...من ۱۸ ساله رو با خود ۱۸ سالتون تو بیست سی سال پیش مقایسه نکنین...با حرفامونم منطقی برخورد کنین چون کوچیک تریم به معنی این نیست که لزوما اشتباه میکنیم اگه حرفامونم بپذیرین به معنی ضعفتون نیست به معنی منطق بالاتونه که حرف منو دیدی نه سنمو...از هم نسلامم نخواین مثل شما فکر کنن شاید تفاوتمون فقط یه نسل باشه ولی زندگیامون و تجربه زیسته ما بینهایت متفاوت بوده...من هیچ وقت اجازه نداشتم توی کوچه بازی کنم یا تا مدرسه پیاده برم همیشه تو اتاقم بودم تا چشم باز کردیم یه گوشی افتاد دستمون و کل دنیارو تو دستامون دیدیم...با من مثل خود ۱۸ سالت رفتار نکن...
اینکه همش دنبال طلاق و حرفشو میزنه دلی برای آدم نمیمونه ..خیلی خار و ذلیلش شدم

طلاق گفتنو جدی نگیر. منم زیاد میگم. اوایل ازدواج که هر روز بلا استثنا میخواستم طلاق بگیرم. حالا دو ساعت قهر بودیم دق میکردم ها. می‌دونم بده ولی بعضیا هی طلاق طلاق میکنن

چرا باید اسم طلاق بیاره توی زندگی شاید فرد دیگه‌ای توی زندگیشه

نه بابا. من بعد از این همه سال هنوزم تا چیزی بشه میگم. جوری شد که مشاور بهش گفت شما اصلاً به طلاق طلاق گفتن خانمت اهمیت نده. این از شدت علاقه که فکر می‌کنه از دستت میده میخواد مثلاً پیش دستی کنه خودش میگه. دیدم واقعا راست میگه