2789
عنوان

کلاس زبان

337 بازدید | 13 پست

سلام من چند سالی هست که کلاس زبان رفتم و یه چیزایی بلدم ولی الان دیگه واقعا اصلا دوست ندارم اینجایی که دارم کلاس میرم ادامه بدم چون حس میکنم الکی دارم میرم و زمانی که میخوام برم کلی استرس دارم که گند نزنم درحدی که حالم بعضی موقع ها بد میشه از استرس مکالمه (اعتماد به نفس خوبی دارم ولی نمیدونم چه جوری میشم)

وقتی هم یه متن حفظ میکنم بلافاصله بعد گفتنش برای معلمم یادم میره خلاصه که اصلا دوست ندارم تو این اموزشگاه دیگه ادامه بدم و میخوام تا زده نشده ام برا زبان برم یه جای دیگه چون واقعا زبان تو این دوره ضروریه

اول میخوام چند تا راهکار بهم بدید برای تقویت زبانم چون احساس میکنم نسبت به دوستای کلاس زبانم پایین ترم(زیاد وقت گیر نباشه برای درس ها مدرسم) 

بعد به نظر شما کلاس زبان انلاین بهتره یا حضوری که اموزشگاهم عوض کنم

ممنون از اینکه وقت گذاشتین خوندید

فیلم ببین 

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

15 سالمه

من وقتی هم سن خودت بودم کتابای دلفین ریدرز آکسفورد رو خریدم اما کلاس نجوم و اینا میرفتم وقت نکردم استفاده کنم

2میلیونو دویس پولشه گذاشتم دیوار 1و 800 1600 1400 فروش نرفت منم خیلی زورم می‌گرفت 

اما پول لازم دارم و دیگ سنم برا کلاس زبان زیاده، 22 سالمه

تو میخای از من بخری اشون؟ 

8 ماه تا یکسال سرگرمت میکنه  سبک هم هست

مهندسی خیلی خوبی هم داره

میخوای بهت بدم یکو 200 یا ی تومن؟! 

عکسشم میفرستم قیمتشونو از سایت چک کن

کتابا هرکدوم دونه دورنه داخل جلده و پلمگه و هرکدومم داخلش ی سی دی داره

من وقتی هم سن خودت بودم کتابای دلفین ریدرز آکسفورد رو خریدم اما کلاس نجوم و اینا میرفتم وقت نکردم اس ...

مرسی من الان برای ثبت نام برم اموزشگاه جدید ببینم چه کتابی میخواد کار کنه چون من خودم فمیلی خوندم اکه اینا رو بخواد کار کنه بهتون اطلاع میدم