2777
2789
عنوان

بچه ها کسی با بی بی چک هاله باردار بوده؟ بتا چند بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 18181 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس اگه همون اول میرفتی مث من کم میبوده

آره احتمالا. میگم کلا دو تا بی بی چک داشتم که دو تاش خیلی کمرنگ شد منم شک کردم گذاشتم یه هفته بگذره بعد به همسرم گفتم رفتیم آزمایش. 

برای پسر عزیزتر از جانم که زود پرکشید💔 چه عاشقانه ای بنویسم ،که دلتان برایم بلرزد!؟‌وقتی نه دستانش را گرفته ام،نه در آغوشش کشیده ام،و نه او را بوسیده ام ...!من فقط از دور،او را در خویش گریسته ام ..عشق میان ما...معصوم ترین عشق تاریخ جهان بود ...🖤😭💔گریه می‌کنم از ترسِ عمرِ زیاد بعد از تو؛ عزیزم...😭 دل که نه ؛ جانم برایت تنگ شده است!💔گذشته ای که حالمان را گرفته است آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم و حالی که ،حالمان را بهم میزند چه زندگی خوبی ...😞
دعا کن مثبت واقعی باشه

اول اینکه مثبته مبارک باشه♥️ وبعد اینکه برای پلی کیستیک چیکارکردین؟و الان بخاطر سابقه سقط باید هپارین بزنین؟

منم سابقه سه بار سقط دارم  و دوماهه اقدامم ولی نمیشه

خدایا منتظر نگاهتم♥️♥️♥️♥️♥️
بتات چقدر بود با بی بی هاله دار

مارک روژان یا اطلس هوم بزن ببین چی میشه

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
پس منم میرم ازمایش میدم

انشاالله که با دل خوش و شادی برگردی ♥

برای پسر عزیزتر از جانم که زود پرکشید💔 چه عاشقانه ای بنویسم ،که دلتان برایم بلرزد!؟‌وقتی نه دستانش را گرفته ام،نه در آغوشش کشیده ام،و نه او را بوسیده ام ...!من فقط از دور،او را در خویش گریسته ام ..عشق میان ما...معصوم ترین عشق تاریخ جهان بود ...🖤😭💔گریه می‌کنم از ترسِ عمرِ زیاد بعد از تو؛ عزیزم...😭 دل که نه ؛ جانم برایت تنگ شده است!💔گذشته ای که حالمان را گرفته است آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم و حالی که ،حالمان را بهم میزند چه زندگی خوبی ...😞
اول اینکه مثبته مبارک باشه♥️ وبعد اینکه برای پلی کیستیک چیکارکردین؟و الان بخاطر سابقه سقط باید هپاری ...

انشالله که مثبت باشه 🫠

بارداری قبلیم ۶ ماه امپول سینال و لتروزل و عکس رنگی و داروهای مختلف 

ایندفه اصلاح سبک و پیاز درمانی 

ندیدم اینجا

دیجی کالا داره 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
بتات چقدر بود با بی بی هاله دار

روز یک بعد موعد ۳۸ ولی ۵ روز بعد ۲۶۲

جانی که داشتم من ، شد محوِ عشقِ جانان 🩷 دختر قشنگم جانان مادر به زندگی من و بابایی خوش اومدی 💋😍 ۱۴۰۳/۳/۱۹ ثبت تولد ثمره عشقمون ❤️