2777
2789
عنوان

بچه ها کسی با بی بی چک هاله باردار بوده؟ بتا چند بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 18175 بازدید | 63 پست
بتات چقدر بود عزیزم

یه هفته بعد از موعد 1720 بود

برای پسر عزیزتر از جانم که زود پرکشید💔 چه عاشقانه ای بنویسم ،که دلتان برایم بلرزد!؟‌وقتی نه دستانش را گرفته ام،نه در آغوشش کشیده ام،و نه او را بوسیده ام ...!من فقط از دور،او را در خویش گریسته ام ..عشق میان ما...معصوم ترین عشق تاریخ جهان بود ...🖤😭💔گریه می‌کنم از ترسِ عمرِ زیاد بعد از تو؛ عزیزم...😭 دل که نه ؛ جانم برایت تنگ شده است!💔گذشته ای که حالمان را گرفته است آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم و حالی که ،حالمان را بهم میزند چه زندگی خوبی ...😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکشنبه بهم وقت داد دکتر ....گفتم یه وقت نرم بگه چرا پریودی اومدی ....

خب پس برو

نه اشکالی نداره نهایتا یه ویزیت اضافه میدی ولی اگر میخوای همین ماه آزمایش‌هات انجام بشه برو که آزمایش خون هورمونی عقب نیفته

درک میکنم عزیزم. من اقدام که کردم ماه اول زودتر از همیشه و بیشتر از همیشه پریود شدم خیلی غصه خوردم ا ...

اره منم دقیقا ماه اول ۶ روز جلو انداختم ماه دوم ۴ روز جلو انداختم 

از وقتی اقدام کردم پریودام جلو افتاد تا اینکه کوتاه شده ۲۸ روزه ....

ممنون عزیزم ان شاالله خدا به هرکی میخواد ....حالا اونایی که نمیخوان سریع باردار میشن قربون خدا برم حکمتش چیه اونی که میخواد نمیده اونی که نمیخواد سریع....

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
خدا از دهنت بشنوه عزیزم 🥲🥲 همش میترسم کاذب باشه به شوهرم نشون دادم

نگران نباش 

حتما مثبته

خودم مثبت کاذب زیاد داشتم ولی به نظرم این واقعیه مخصوصا که تو عکس کمرنگ‌تر میفته

اره منم با سه تا بی یی هاله دار مثبت بودم 

جانی که داشتم من ، شد محوِ عشقِ جانان 🩷 دختر قشنگم جانان مادر به زندگی من و بابایی خوش اومدی 💋😍 ۱۴۰۳/۳/۱۹ ثبت تولد ثمره عشقمون ❤️
خب پس برو نه اشکالی نداره نهایتا یه ویزیت اضافه میدی ولی اگر میخوای همین ماه آزمایش‌هات انجام بشه ب ...

اره میخوام همین ماه انجام بشه

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
عکسشو نداری؟ این از نزدیک خیلی خیلی واضحه شوهرم راحت دید

ن زیزم یکی دارم ک دیگ‌واضحه 

الان ما باعمس هم دیدیم قشنگ هاله افتاده

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
نگران نباش  حتما مثبته خودم مثبت کاذب زیاد داشتم ولی به نظرم این واقعیه مخصوصا که تو عکس کمرن ...

اره من هرموقع هاله کاذب بود به شوهرم نشون میدادم میگفت توهم زدی چیزی نیست. ولی امروز کامل دید. انشالله که مثبت باشه 🥹