2777
2789
عنوان

بچه ها کسی با بی بی چک هاله باردار بوده؟ بتا چند بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 18181 بازدید | 63 پست

آره برای من روز موعد و روز بعدش بی بی چک زدم هاله انداخت. یه هفته بعد رفتم آزمایش مثبت بود😊 البته فکر کنم مارک بی بی چک من خوب نبود کلا فقط هاله مینداخت پررنگ نمیشد

برای پسر عزیزتر از جانم که زود پرکشید💔 چه عاشقانه ای بنویسم ،که دلتان برایم بلرزد!؟‌وقتی نه دستانش را گرفته ام،نه در آغوشش کشیده ام،و نه او را بوسیده ام ...!من فقط از دور،او را در خویش گریسته ام ..عشق میان ما...معصوم ترین عشق تاریخ جهان بود ...🖤😭💔گریه می‌کنم از ترسِ عمرِ زیاد بعد از تو؛ عزیزم...😭 دل که نه ؛ جانم برایت تنگ شده است!💔گذشته ای که حالمان را گرفته است آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم و حالی که ،حالمان را بهم میزند چه زندگی خوبی ...😞
برو آزمایش انشالله مثبت بشه  چند وقت اقدامی؟؟  منم منتظر بودم ولی امروز پریود شدم انق ...

سونو رو روز دهم سیکل میگیرن بعد از اینکه پاک شدی

دکترت برو شما سونو رو خودش همون تاریخ برات مینویسه

گل کوچیک من👶🏻تو اومدی قلبم چراغونی شد پسرکم🫀✨️مامان آقا آراد شدم🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا کن عزیزم صلاحم بارداری باشه

مارک چی میزدی ؟

همشون یه مارک بود

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
برو دکتر بگو آزمایشت رو بنویسه چون باید سوم تا پنجم پریودی بدی ولی پاپ اسمیر رو باید صبر کنی پریودت ...

یکشنبه بهم وقت داد دکتر ....گفتم یه وقت نرم بگه چرا پریودی اومدی ....

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
سونو رو روز دهم سیکل میگیرن بعد از اینکه پاک شدی دکترت برو شما سونو رو خودش همون تاریخ برات مینویسه

واقعا یعنی الان پریودم نرم دکتر؟ واسه آزمایش چی

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
به نظر من مثبته😍😍 مبارت باشه مامان خانوم😍❤️ فردا برو آزمایش بدهمیخوای تنهایی برو اگر خدایی نکرد ...

خدا از دهنت بشنوه عزیزم 🥲🥲

همش میترسم کاذب باشه

به شوهرم نشون دادم

۵ ساله خواهر باید قبل پریودی میرفتی

مشکلت چیه؟؟ 

ان شاالله خدا دلت رو شاد کنه واقعا سخته ....

برو آزمایش انشالله مثبت بشه  چند وقت اقدامی؟؟  منم منتظر بودم ولی امروز پریود شدم انق ...

درک میکنم عزیزم. من اقدام که کردم ماه اول زودتر از همیشه و بیشتر از همیشه پریود شدم خیلی غصه خوردم اما ما بعدش با اینکه چند روز قبل از موعد لکه بینی داشتم و دیگه امیدی نداشتم باردار شده بودم. برات دعا میکنم انشاالله به زودی از چشم انتظاری در بیای♥

برای پسر عزیزتر از جانم که زود پرکشید💔 چه عاشقانه ای بنویسم ،که دلتان برایم بلرزد!؟‌وقتی نه دستانش را گرفته ام،نه در آغوشش کشیده ام،و نه او را بوسیده ام ...!من فقط از دور،او را در خویش گریسته ام ..عشق میان ما...معصوم ترین عشق تاریخ جهان بود ...🖤😭💔گریه می‌کنم از ترسِ عمرِ زیاد بعد از تو؛ عزیزم...😭 دل که نه ؛ جانم برایت تنگ شده است!💔گذشته ای که حالمان را گرفته است آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم و حالی که ،حالمان را بهم میزند چه زندگی خوبی ...😞