من از چند روز ب موعدم زدم هرروز هاله میزد. اولی بعد دوساعت، دومی بعد یک ساعت، سومی بعد ۲۰ دقیقه، تا امروز که بعد دو دقیقه افتاد. ماهای قبل کاذب داشتم میترسم اینم کاذب باشه. البته امروزی از دیروزی خیلی پررنگ تره. برم ازمایش ؟ امروز موعدم بود
آره برای من روز موعد و روز بعدش بی بی چک زدم هاله انداخت. یه هفته بعد رفتم آزمایش مثبت بود😊 البته فکر کنم مارک بی بی چک من خوب نبود کلا فقط هاله مینداخت پررنگ نمیشد
برای پسر عزیزتر از جانم که زود پرکشید💔 چه عاشقانه ای بنویسم ،که دلتان برایم بلرزد!؟وقتی نه دستانش را گرفته ام،نه در آغوشش کشیده ام،و نه او را بوسیده ام ...!من فقط از دور،او را در خویش گریسته ام ..عشق میان ما...معصوم ترین عشق تاریخ جهان بود ...🖤😭💔گریه میکنم از ترسِ عمرِ زیاد بعد از تو؛ عزیزم...😭 دل که نه ؛ جانم برایت تنگ شده است!💔گذشته ای که حالمان را گرفته است آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم و حالی که ،حالمان را بهم میزند چه زندگی خوبی ...😞
برو آزمایش انشالله مثبت بشه چند وقت اقدامی؟؟ منم منتظر بودم ولی امروز پریود شدم انق ...
درک میکنم عزیزم. من اقدام که کردم ماه اول زودتر از همیشه و بیشتر از همیشه پریود شدم خیلی غصه خوردم اما ما بعدش با اینکه چند روز قبل از موعد لکه بینی داشتم و دیگه امیدی نداشتم باردار شده بودم. برات دعا میکنم انشاالله به زودی از چشم انتظاری در بیای♥
برای پسر عزیزتر از جانم که زود پرکشید💔 چه عاشقانه ای بنویسم ،که دلتان برایم بلرزد!؟وقتی نه دستانش را گرفته ام،نه در آغوشش کشیده ام،و نه او را بوسیده ام ...!من فقط از دور،او را در خویش گریسته ام ..عشق میان ما...معصوم ترین عشق تاریخ جهان بود ...🖤😭💔گریه میکنم از ترسِ عمرِ زیاد بعد از تو؛ عزیزم...😭 دل که نه ؛ جانم برایت تنگ شده است!💔گذشته ای که حالمان را گرفته است آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم و حالی که ،حالمان را بهم میزند چه زندگی خوبی ...😞