2777
2789
عنوان

بی بچگی

| مشاهده متن کامل بحث + 3748 بازدید | 66 پست
دوست نداشتی نگو عزیزم  من 2 تا تاپیکاتون تا رسیدم ترکیده بود کادو جاری و مهمونی تون بود انگار. ...

توی تاپیکای خودتون انلاین بودید خبر بدید

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم

من اشتباه  تگت کردم 

رسید

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
سلام عزیزم من اشتباه  تگت کردم  رسید

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍مبارک باشه! به خوشی استفاده کنید! 

مرسی که برام فرستادین عکسشو! دوستت دارم 🫀🫀🫀

اختیست، تلفظ فرانسه ی آرتیست(هنرمند) هست.
@خربوریدان   جانم! اینم از من! خوشحال و شاد و خندانم! 🤣😂😅😆😁😄😃😀☺️😉🤪😜😝😛😋

وای خدا 

از ته دلم خندیدم 

دلمون شاد 

کجا رفتی دردانه جان

وای خدا  از ته دلم خندیدم  دلمون شاد

وای عزیزم.. امروز چقدر به تاپیک تون در مورد جاسوئیچی نیاز داشتم ... می خواستم اونجا پیام بزارم ولی قفل بود ... مدت خیلی زیادیه که با خودم تصمیم گرفتم برای مسائلی که در حیطه قدرت من نیست و نمی تونم تغییرشون بدم حرص نخورم ولی نمی تونم  بی تفاوت باشم چون تغییر نکردنشون باعث تغییر آینده در جهت بد بعضی اطرافیانم میشه

وای عزیزم.. امروز چقدر به تاپیک تون در مورد جاسوئیچی نیاز داشتم ... می خواستم اونجا پیام بزارم ولی ق ...

سلام فکر کنم همه مون کم و بیش درگیر این مسئله هستیم

سلام فکر کنم همه مون کم و بیش درگیر این مسئله هستیم

نمیشه گفت همه.. به نظر من شاید فقط کسانی که وجدان و خدا رو حاضر و ناظر بر کارهاشون می بینند  و کسایی که  نمی تونن بی تفاوت از کنار آدمها رد بشن  اینجوریه که متاسفانه درصد زیادی هم نیستن .. مثلا من نمی تونم نسبت به بی فکری بعضی والدین نسبت به بچه هاشون بی تفاوت باشم ولی وقتی پیگیر میشم بیشتر والدین برخورد خوبی ندارند و بارها همکاران بهم گفتن تو بیش از اندازه دلت برا بقیه می سوزه و دنبال راه حل برای حل مشکلاتشان هستی 

برای عنوان تاپیکت اومدم بگم. عزیزم. همه تو زندگیشون دنبال پیشرفتت همه دلشون میخاد ب مرحله ای از زندگی برسن ک دیگه هیچی  کم نداشته باشن..... اما اگه همه بخان بخاطر این پیشرفت بچه نیارن . ینی نسل ادمی رو ب انقراص میره....... ما ها میتونیم پدرو مادرای موفقی باشیم در کنار بچه هامون.الیته اگه حامی هم باشن پدرو مادر..... ن اینکه صرفا تمام رنج بچه داری رو دوش یک نفر باشه...

واقعا دنیا جای عجیبیه یک نفر سالم و بچه نمیخاد اما یک نفر همه چیز داره ها هیچی کم نداره فقط بچش نمیشه ب این درو اون در میزنه ک فقط بچه بیاره... ینی انگار تو زندگی هیچی نداره.... من تو اطرافیانم زیاد دیدم.....

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱

اسی با اجازه ات منم نظرم رو میگم

میدونی تمام طبیعت و دنیا و مذهب و هرچیزی که این قدرت رو داره که به ادم ها فشار بیاره، ادم رو مجبور میکنه به بچه اوردن

از قضا از نظر طبیعت تنها دلیل اینکه تو الان زنده ای اینه که تولید مثل کنی

حتی بدن خودت 80 درصد کاراییش برای بچه داشتنه

روان ادم میل داره به داشتن خانواده بزرگتر و بچه های بیشتر

فکر میکنی بازم تموم شد؟ نخیر. حتی در نهایت هدف از ازدواج و مهاجرت و رد کردن شرایط سخت، اط نظر ذهن ما اینه که خب حالا اماده ایم برای انتقال ژنها.

یعنی حتی ژن و روان ما در نهایت میخوان به نسل بعدی منتقل بشن

منتهی انسان امروزی داره با تمام این فشارها مبارزه میکنه که در شرایط نامساعد تولید مثل نکنه.

بچه داشتن برای مدت 3 سال توی زندگی فلجت میکنه. اما بعدش که بچه مستقل تر شده میتونه بره مهدکودک و دنیای خودش رو بسازه.

اگر از نظر شرایط عاطفی، مالی و محل زندگی، به مدت 3 4 سال میتونی ثبات رو حفظ کنی، من توصیه ام اینه که دست بردار از این در وطن خویش غریب.

دست از سر خودت بردار و بچه بیار. نگران تنهایی اش هم نباش. هربچه ای دنیای اجتماعی خودش رو خواهد ساخت.

من با داشتن چندتا خواهر خیلی تنها بودم و بودن تک فرزندهایی توی کلاسمون که روابط اجتماعی خوبی داشتن.

نهایتا بازم دلت خواست یک خواهر یا برادر دیگه هم براش میاری. نخواستی هم نترس، تنها نمیمونه.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

نیستی 

نمیدونم چرا تعلیق شدی

دلم برات تنگ شده

میدونم اگه بودی شاید اصلا توی این مدت همکلام نمیشدیم

ولی خب تعلیق بودنت مثل یه حفره سیاهه

برگرد

کجایی کجایی