2777
2789
عنوان

وقتی شوهرم میاد خونه مامانم

408 بازدید | 25 پست

بچه ها ما روزای جمعه اکثرا میریم خونه پدرشوهرم

دیشب رفتیم خونه مامان خودم باهاشون رفتین روستامون

عصری که اومدیم خونه پدرشوهرم بهشون سربزنیم اخماشونو کردن تو هم و منت دارن واسم🥲

انگار شوهر من نباید هیچکاری واسه مادرزنش بکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرااینجورین😭😭

اصلا به کتفت هم نباشه عزیزم...اکثرشون همینن...ولی ای کاش بعد از خونه مامانت اینا نمی‌رفتید خونه پدر شوهرت اینا یا حداقل فقط شوهرت میرفت اونطوری قیافه های مزخرفشونو نمیدیدی

اصلا به کتفت هم نباشه عزیزم...اکثرشون همینن...ولی ای کاش بعد از خونه مامانت اینا نمی‌رفتید خونه پدر ...

😂😂وای واقعا ممنون اوف داشتم خودخوری میکردم.نشستن روبروم یجورین

نمیشه نریم بدشون میاد بعدش متلک بمن میگن کاری ب پسرشونم ندارن.خودم ک اصلا دلم نمیخاس بیام 

خب توام کاری براشون بکن تا یاد بگیرن عروس یا دامادم جزوی از خانواده ی آدمن

از نظر قوم شوهر عروس وظیفه داره برا خانواده شوهرش کار کنه اما پسرشون حق نداره یه قدم برا خانواده همسرش برداره...البته خب استثنا همیشه وجود داره

😂😂وای واقعا ممنون اوف داشتم خودخوری میکردم.نشستن روبروم یجورین نمیشه نریم بدشون میاد بعدش متلک بم ...

اره بابا بیخیال باش..مهم اینه که با شوهرت در کنار پدر ومادرت اوقات خوشی رو داشتید😊

از نظر قوم شوهر عروس وظیفه داره برا خانواده شوهرش کار کنه اما پسرشون حق نداره یه قدم برا خانواده همس ...

منم قبلا مث کوزززت کار میکردم

جارو ظرف همه کااار

الان یکم خودمو جم و جور کردم

ولی بازم خیلی کمکشون نمیکنم  همش خودخوری میکنم برم کمک کنم ولی نباید برم چون بدعادت شدن

اره بابا بیخیال باش..مهم اینه که با شوهرت در کنار پدر ومادرت اوقات خوشی رو داشتید😊

پدرم فوت کردن

بخاطر همین مامانم گاهی وختا دومادا باید کمکش بدن ک اونا از حسودی نمیزارن