2777
2789
پیش یکی رفتم درست نشد

شاید کارش درست نبود 

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دعانویس :) قران اینا اثر نداره هیچکی با قران طلسمش باز نشده قران شاید حالتو چن روز بهتر کنه ها ولی ...

تا حالا چله چنتااااا سوره رو گرفتم ولی هییییچ مشکلم حل نشده

اصلا با قران باطل نمیشه

تو بگو باطل نمیشه من میگم میشه

خودمم برای خیلی ها با شمع و قرآن انجام دادم و نتیجه بخش بوده بابامم ی کتاب قرآنی داره توی اون همه چیز راحل هست از اونم میگیم میخونن برای خودشون حالشون بهتره میشه البته دعانویس فلان نیستم همینجوری دلی کمک میکنم🚶🚶

تو بگو باطل نمیشه من میگم میشه خودمم برای خیلی ها با شمع و قرآن انجام دادم و نتیجه بخش بوده بابامم ...

سلام .

شاید این نشونه س که پیامتو اینجا دیدم

میشه لطفا باهم صحبت کنیم ؟

اجازه هست درخواست دوستی بدم ؟

خب چیکارکنم باطل شه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10211945/معجزه-ختمو-نذر-بهتر-ازین-رو-سراغ-ندارم-معجزه-

یه تاپیکی هست ختم ۱۲۴هزار صلوات.همم خیلییییی حاجت میده هم تو یکی از صفحاتش دستورات باطل السحر رو نوشته فک کنم صفحه۵۴۱هست مطمن نیستم کدوم صفحه بود از بچه ها بپرس اونجا

اون خانم هم مثل شما از این مشکلات داشته هم یهازدواج خیلیییییی محال و عالی داشته.مطمن باش هم یه هزدواج خیلی خوب میکنی هم اگه سحرو..داری باطل میشه

حتما این ختم صلوات رو بردای هاحقیقی

از قدیمی های سایتم.کاربری جدیدمه این...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
تو بگو باطل نمیشه من میگم میشه خودمم برای خیلی ها با شمع و قرآن انجام دادم و نتیجه بخش بوده بابامم ...

شما گفتید حالشون بهتر میشه نکه خوب میشن 

البته شاید دعاهای سبک بشه باطل کرد (دعاهای سبک باطلم نشن خودشون بعد ۴۰ روز خود به خود اثرشون میره)

ولی مطمعنم طلسمو و جن امکان نداره با دعا بره شاید با دعا بهتر شع ولی خوب نمیشه ! این تجربه چن ساله منه