لطفا نصیحت یا قضاوت نکنید. من با آگاهی تصمیم به بچه دار شدن گرفتم و الان یه بچه سه ماه و نیمه دارم و از این بابت که حدا یه بچه سالم و خوشگل داده خدا رو هزار مرتبه شکر میکنم اما واقعا حالم خوش نیست از صبح تا شب که بچه بخوابه باید کنارش باشم یه لحظه دور میشم گریه و داد و بیداد .شیر نمیخوره ساعت ها برا شیر دادن تلاش میکنم. نگین دکتر ببر که هیچ مشکلی نداره دکترم بردم ولی خب کلا ماهیت بچه اینه .از طرفی من تو غربتم روزها و هفته ها هیچ کس رو نمیبینم بیرون میریم با بچه همش استرس سرما خوردنش هست و البته جایی هم نمیشه رفت کجا بریم هر روز هر روز؟میزارم پیش همسرم میرم بیرون تنهایی حس بدی میگیرم و دلم میگیره بخاطر تنهایی خودم .باشگاه و کلاس هم نتونستم تو تایمی که همسرم خونه است پیدا کنم .حس خفگی دارم شبم که بچه میخوابه آنقدر خسته ام که بیحال میفتم .قبلا تنهایی برام لذت بخش بود الان نه چون هیچ کاری نمیتونم بکنم .روزایی که همسرم سرکار هست باز بهتره روزایی که خونه است بیشتر خسته میشم نمیدونم چرا!با این که بنده خدا بچه رو هم نگه میداره اما سر و صدا نق زدن بچه و .خسته میشم .
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ثوابش آرومت نمی کنه؟ عروس امام بهش گفت این بچه اصلا وقتی نمی ذاره برای عبادت خوش به حالتون امام گفت کاش من یه شب جای تو بچه داری می کردم. می گن حتی هر میکی که می زنه تا شیر بخوره برای مادر ثواب می نویسند.
منـاللنـدوسالو هفت ماهشه همینه وضعم هنوز یه مسافرت درست درمون نرفتم
اصالت یعنی، بختیاری😍 ارجاعت میدم به امضام 💅 تا زمانیکه که نظرسازنده ای نداشته باشم در تایپکی کامنت نمیذارم 😊 اگه دیدی جوابتو ندادم بدون هم نظر نیستیم پس انرژی و وقت خودمو الکی هدر نمیدم و نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم 😚 من ز نژاد کورشم ، آزاده ای پر شورشم پیکان تیر آرشم ، خون رگ سیاوشم من کاوه ی آهنگرم ، تا به ستم نیاورم از چرم، پرچم ساختم ، تا بر ستمگر تاختم از غرب و از ماد آمدیم ، ارژنگی و پاک آمدیم من پارت اشکانیم ، من شیر مرد پارسی ام موج خلیج فارسم ، من شاه تنها خاورم زیرا که من ایرانیم ، از قوم بختیاریم 🌺