2821
2789
عنوان

عروسی

111 بازدید | 3 پست

بچها من نامزد بودم دیگه بنا شد عروسی نگیریم چون گفتم شوهرم گناه داره دستش تنگه

قرار شذ ی مهمونی کوچیک بگیریم

پدرشوهرم ب شوهرم گفت یا عروسی بگیر یا مهمونی اگه قرار مهمونی بگیری اخرشم میگن عروسی نگرف فلان 

اینا درحالی ک پدرشوهرم ی هزار تومنم تا حالا  کمکمون نکرد 

دیشب پدر شوهرم اینا اومدن خونه ما 

گفتن  که اره   من باید برا پسرم عروسی بگیرم حالا اونا میتونن پولشو بگیرین میتونن عروسی بگیرن 

اینجوری گف

حالا شوهرم میکه زیاد رو حرف بابا حساب  نکن میگم یعنی چی بابات اینو گفته مگه خونواده من مسخره آن یا من مسخره ام الان ب این هوا همه چی کنسل شد خب پس باید کمک کنه 

اگ نمیتونس نباید میگف 

چرا حرف الکی زد 

و ....

نمیدونم چیکار کنم کلافه ام 

شماره کارت بده بگو پولشو بریز

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بدون عروسی نرو. 

لباس عروس و آتلیه حتما باید باشه 

حتی اگر مهمان 30 نفر باشن. تعداد مهمان مهم نیست. گور پدر مردم. 

فقط خودت مهمی. آرایشگاه برو. لباس عروس بپوش.آتلیه برو.. 

بعد یا تو خونه جشن بگیرید. یا ویلا. یا هر جایی که دوست دارید. به 30 یا 20 نفر هم شام بدید. 

چرا مردم باید بیان بخورن و ایراد هم بگیرند. 

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز