2777
2789
عنوان

گربهه

39 بازدید | 3 پست

من چند وقت پیش از سرویسم که پیاده شدم داشتم میرفتم خونه یه گربه سیاه دیدم(من عاشق گربه سیاهم)خیلی  خاص بنظر میومد رفتم یکم نزدیکش تو کیفم گشتم ببینم چیزی مناسبش هست بدم بخوره که خوشبختانه بود یکم غذا بهش دادم بعد اروم نزدیکش شدم نوازشش کردم بعد امروز صبح حدس میزدم همونجا باشه میخاستم برم پیاده روی یکم غذا براش بردم که دیدم اره همونجاس بازم یکم نازش کردم ایندفه خودش سرشو میمالید به پام خیلی با نزاکت خاصه از طرفی دلم میخاد برش دارم برا خودم از طرفی میترسم نتونم و وابسته بشه اونموقع شرایط زندگی تو خیابون براش سخته چیکار کنم

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!
گوربا ها بهترینن منم یدونه شیطونشو دازم

منم داشتم چندتا دادم به سرپرستی اینو میخام ببرم میترسم شرایط نداشته باشم اینطوریم که هروز بهش غذا بدم و نازش کنم وابسته میشه و چون تو دنیای بیرونه ممکنه اذیتش کنن نتونه مثل قبل غذا پیدا کنه یا بخاطر دستی شدنش بهش اسیب بزنن..

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.