2777
2789
عنوان

اگه تا اخر عمر تنها بمونم

136 بازدید | 6 پست

دیشب که خواستگارم به دلم ننشست،برای اولین بار توی ۲۸ سالگی،ترسیدم که نکنه هیچوقت ازدواج نکنم ‌و همیشه تنها بمونم...خودم رو یه دختر مجرد ۵۰ ساله تصور کردم که توی خونه پدرش زندگی میکنه و دختر پسر های فامیل که الان ۷-۸ سالشونه اون موقع دیگه مامان بابا شدن...واقعا به نظرم غم انگیز بود...

برای منی که از خواب صبحم به سختی میگذرم یه هشدار بود...

تصمیم گرفتم برای هدف هام بیشتر بجگنم و خودم رو به اون جایی که میخوام برسونم اون موقع حتی اگر توی ۵۰ سالگی مجرد هم باشم شک ندارم که یه مجرد خوشحال خواهم بود نه یه مجرد بازنده...

ازدواج دست من نیست و یه امر دو طرفست اما نجات زندگیم و موفق شدنم فقط دست منه و اگر روزی به هدف هام نرسم یعنی خودم کم کاری کردم...

الان مطمئنم که دیگه ازدواج اخرین اولویت زندگیمه و دیگه نگرانش نیستم و کلی هدف دارم که باید به اونا برسم.

💫شکوه سکوت را به ارزانی کلام مفروش💫

درست ترین تصمیم وگرفتی باور کن وقتی ازدواج کردی وقتی مادر هم شدی بعد با خودت میگی حالا چی ؟؟ آدمی اگه فقط بی حرکت بمونه خسته میشه سعی کن هروز پیش رفت کنی حالا نمیگم بری کوه بکنی همین که دوچیز جدید یادگیری یهنی پیش رفت مثلا من دارم ویولن یاد میگیرم دلم میخواد بعد این برم رزین یهدبگیرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هر خواستگاری میاد  میگم خدایا به تو میسپرم، باور میکنی خود به خود جور نمیشه... با اینکه دختر شاغل و خوش اخلاقی هستم و خواستگارها از لحاظ سنی باهام جور هستن و اینکه قسمتم نمیشه واقعا دست خودم نیست منم از تنهایی متنفرم ولی هر وقت میبینم خدا نمیخواد میگم حتما مصلحتم اینه، منم برای اهدافم میجنگم و دوست دارم خدا یه عاقبت درخشان نصیبم کنه طوری که حسرتمو بخورن

درست ترین تصمیم وگرفتی باور کن وقتی ازدواج کردی وقتی مادر هم شدی بعد با خودت میگی حالا چی ؟؟ آدمی اگ ...

اره دقیقا

ادم همیشه باید پیشرفت کنه و به جلو بره وگرنه افسرده میشه، فرقی هم نداره مجرد باشی یا متاهل...

چه انتخاب خوبی،ویولن خیلی ساز قشنگیه😍

من هر خواستگاری میاد  میگم خدایا به تو میسپرم، باور میکنی خود به خود جور نمیشه... با اینکه دختر ...

از وقتی اینجا میبینم خانم های متاهل از شوهراشون راضی نیستن و چقد مشکل دارن، سختگیرتر شدم

مجرد و تنها باشی خیلی بهتر از اینه که متاهل و تنها باشی