2777
2789
مبارکه 😍 چند روز از پری گذشته

مرسی عزیزم پنجم موعدم بود من چون همیشه دو سه روز از موعدم میگذشت انتظارشو نداشتم 🥺 اینبار یه هفته شد گفتم قبل خوردن قرص یه تست بزنم ک ایتجور شد 

مبارکه گلم مثبته واسه من ده روز پیش اینجوری دوتاخط انداخت رفتم از دادم مثبت بود

مرسی عزیزم براتوام مبارک باشه بسلامتی بغلش بگیری 

دعا کن برا منم مثبت واقعی باشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرسی عزیزم براتوام مبارک باشه بسلامتی بغلش بگیری  دعا کن برا منم مثبت واقعی باشه

ممنون گلم انشاالله نه ماه بعد صدای قهقهه نی نی کوچولوت بپیچه تو خونتون🙏😍انشاالله که مثبته من سه تابچمو باهمین تستا متوجه شدم اصلا ردخور نداشت

خدایاشکرت واسه همه چی♥️🌹💕❤️

ووویی واقعا نتونم هنو باور کنم استرس دارم  مرسی گلم

استرس نداشته باش مثبت بی بی چک منفی اش ممکنه کاذب باشه ولی مثبتش نه مگر داروی خاصی مصرف کرده باشی مطمئن باش

ستاره تو دلیم خوشگل مادر خوش اومدی به زندگیمون چراغ خونه من 🥰🥰🥰😍😍😍😍 خدا جونم ممنونم آرزومو بهم دادی منو لایق دونستی خودت نگهدارش باش خودت سالم برسونش بغلم 
ممنون گلم انشاالله نه ماه بعد صدای قهقهه نی نی کوچولوت بپیچه تو خونتون🙏😍انشاالله که مثبته من سه تا ...

فداتشم عزیزم انشالله🥺😍😍😍مرسی از دعای قشنگت 

من از مارک ویتروتک استفاده کردم قابل اعتماده بنظرتون

استرس نداشته باش مثبت بی بی چک منفی اش ممکنه کاذب باشه ولی مثبتش نه مگر داروی خاصی مصرف کرده باشی مط ...

مرسی عزیرم انشالله از استرس دلم درد گرفت 🥺🥺

یبار مثبت شد ولی فک کنم کمرنگتر این ارمایشم منفی شد میترسم دیگه اینم مارک ویتروتک تو سابت خوندم زیاد معتبر نیس بیشتر استرس گرفتم ن دارو مصرف نکردم