2777
2789
صبح منفی شد منم نرفتم 😭 اعصاب نذاشته واسم این تستا چرا اینجور میشن 

یعنی چی منفی شد؟ شما اولین نفری هستی که هی تست میزاری ۱ دونه تست کافیه خوب میرفتی سونو ببینی چخبره آخه علکی که روشن نمیشه انقدر طولش نده شاید نیاز باشه واسه نگهداری جنین شیافت یا آمپول استفاده کنی گاهی لانه گزینی ضعیف با شیافت و آمپول نگهش میدارن با یه متخصص مشورت کن

ستاره تو دلیم خوشگل مادر خوش اومدی به زندگیمون چراغ خونه من 🥰🥰🥰😍😍😍😍 خدا جونم ممنونم آرزومو بهم دادی منو لایق دونستی خودت نگهدارش باش خودت سالم برسونش بغلم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی چی منفی شد؟ شما اولین نفری هستی که هی تست میزاری ۱ دونه تست کافیه خوب میرفتی سونو ببینی چخبره آ ...

نمیدونم بخدا امروز صبح یکی زدم منفی شد کامل 🥺🥺😭😭اعصابم خورد شد نمیدونم والا شوهرم میکه نمیخاد بری منفیه دیگه میکه اکه جند روز دیگه نشدی میبرمت واقعا یعنی میگی شاید باردار باشم  با این اوضاع 

نمیدونم بخدا امروز صبح یکی زدم منفی شد کامل 🥺🥺😭😭اعصابم خورد شد نمیدونم والا شوهرم میکه نمیخاد بر ...

پریود نشدی آره چرا که نه برو آزمایش اگه هستی زودتر بری سونو شیافت بهت میده جاش سفت شه 

ستاره تو دلیم خوشگل مادر خوش اومدی به زندگیمون چراغ خونه من 🥰🥰🥰😍😍😍😍 خدا جونم ممنونم آرزومو بهم دادی منو لایق دونستی خودت نگهدارش باش خودت سالم برسونش بغلم