2821
2789
صبح منفی شد منم نرفتم 😭 اعصاب نذاشته واسم این تستا چرا اینجور میشن 

یعنی چی منفی شد؟ شما اولین نفری هستی که هی تست میزاری ۱ دونه تست کافیه خوب میرفتی سونو ببینی چخبره آخه علکی که روشن نمیشه انقدر طولش نده شاید نیاز باشه واسه نگهداری جنین شیافت یا آمپول استفاده کنی گاهی لانه گزینی ضعیف با شیافت و آمپول نگهش میدارن با یه متخصص مشورت کن

ستاره تو دلیم خوشگل مادر خوش اومدی به زندگیمون چراغ خونه من 🥰🥰🥰😍😍😍😍 خدا جونم ممنونم آرزومو بهم دادی منو لایق دونستی خودت نگهدارش باش خودت سالم برسونش بغلم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی چی منفی شد؟ شما اولین نفری هستی که هی تست میزاری ۱ دونه تست کافیه خوب میرفتی سونو ببینی چخبره آ ...

نمیدونم بخدا امروز صبح یکی زدم منفی شد کامل 🥺🥺😭😭اعصابم خورد شد نمیدونم والا شوهرم میکه نمیخاد بری منفیه دیگه میکه اکه جند روز دیگه نشدی میبرمت واقعا یعنی میگی شاید باردار باشم  با این اوضاع 

نمیدونم بخدا امروز صبح یکی زدم منفی شد کامل 🥺🥺😭😭اعصابم خورد شد نمیدونم والا شوهرم میکه نمیخاد بر ...

پریود نشدی آره چرا که نه برو آزمایش اگه هستی زودتر بری سونو شیافت بهت میده جاش سفت شه 

ستاره تو دلیم خوشگل مادر خوش اومدی به زندگیمون چراغ خونه من 🥰🥰🥰😍😍😍😍 خدا جونم ممنونم آرزومو بهم دادی منو لایق دونستی خودت نگهدارش باش خودت سالم برسونش بغلم 
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز