2789
نه من مطمئنم مثبت واقعی نگران نباش عزیزم استرس نگیر منم مثل خودت ورزش سنگین شکم میزدم و ۹ سال منتظر ...

انشالله عزیزم 😍😍 چشم سعیم میکنم ای جونم واقعا 😍😍 خدا برات حفظش کنه گلم من فردا میخاستم تست بزنم شوهرم نیاورده گفت داروخونه تعطیل بوده🥺 حالا مبکه فردا شب میاره ندونم تنها بتونم برم ازمایش یا ن هنو استرس کاذب بودنش دارم تا ازمایش ندم 

انشالله عزیزم 😍😍 چشم سعیم میکنم ای جونم واقعا 😍😍 خدا برات حفظش کنه گلم من فردا میخاستم تست بزنم ...

مرسی عزیزم ان شاالله  خدا ستاره تو دل تو رو هم سالم برسونه بغلت واقعا من تا حالا ندیدم مثبت کاذب اصلا امکان نداره اون دفعه هم حتما سقط شده یا دارو مصرف کرده بودی دکتر من گفت بی بی چک مثبت شد آزمایش نمی خواست بدی همون کافی بود 

ستاره تو دلیم خوشگل مادر خوش اومدی به زندگیمون چراغ خونه من 🥰🥰🥰😍😍😍😍 خدا جونم ممنونم آرزومو بهم دادی منو لایق دونستی خودت نگهدارش باش خودت سالم برسونش بغلم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مرسی عزیزم ان شاالله  خدا ستاره تو دل تو رو هم سالم برسونه بغلت واقعا من تا حالا ندیدم مثبت کاذ ...

فداتشم مرسی عزیزم انشالله ک باردار باشم😍😍

اره بعضیامیگن شاید بارداری شیمیایی بوده قبلیا زود خط انداخت ولی کمرنگ بود زمان برد واضح دیده بشه این همون لحظه واضح دیده شد واسه همین شک کردم بعد یه ساعت یکی دیگه زدم اون دو سه دیقه طول کشید یه خط خیلی کمرنگ انداخت ک بیشتر به چشم دیده میشه تو عکس کمرنگ میفته 

الان اینجوررنگ گرفته تو عکس یکم کمرنگم افتاده 

کاملا واضح الان بتای تو ۲۵۰ به بالا تا نزدیک ۴۰۰ 

آره عزیزم دکتر آزاده رضایی تهران دکتر خوبی هم هست من سر خود رفتم کلی پول آزمایش دادم تیتر بتا گرفتم بردم مطب اصلا نگاه نکرد گفت همون بی بی چک کافیه

ستاره تو دلیم خوشگل مادر خوش اومدی به زندگیمون چراغ خونه من 🥰🥰🥰😍😍😍😍 خدا جونم ممنونم آرزومو بهم دادی منو لایق دونستی خودت نگهدارش باش خودت سالم برسونش بغلم 
الان اینجوررنگ گرفته تو عکس یکم کمرنگم افتاده 

شما وسواس فکری داری برو یه تست آزمایشگاه سر کوچه بده خیالت راحت کن قشنگترین لحظه بارداری تا الان که من  هستم همین بی بی چک و آزمایش بعدش دکترا پدرتو درمیارن الان کیف کن 

کاملا واضح الان بتای تو ۲۵۰ به بالا تا نزدیک ۴۰۰  آره عزیزم دکتر آزاده رضایی تهران دکتر خوبی ه ...

😍😍😍انشالله عزیزم مرسی ک باحرفات دلم آروم میکنی  واقعا چ خوب پ امیذوار باشم به تست چون تو سایت از اینمارک بد گفتن استرس گرفتم 🥺

شما وسواس فکری داری برو یه تست آزمایشگاه سر کوچه بده خیالت راحت کن قشنگترین لحظه بارداری تا الان که ...

اره بخدا دیونه شدم 🥺🥺 شوهرم میگه فردا میبرم تا اونموقع استرس نکشه منو 

😍😍😍انشالله عزیزم مرسی ک باحرفات دلم آروم میکنی  واقعا چ خوب پ امیذوار باشم به تست چون تو سای ...

بلاخره هر مدل تستی استاندارد لازم گرفته که تونسته عرضه بشه به بازار حالا بعضی ها مخصوصا خارجی ها میزان دقتشون بالاتر مثلا با دوز کمتر hcg نشون میدن ولی اینجوری هم نیست که کلا یه مارکی اشتباه باشه اونجوری که من و شما هم یه چی می ساختیم میدادیم بازار پول درمی آوردیم🤣🤣🤣🤣

اره بخدا دیونه شدم 🥺🥺 شوهرم میگه فردا میبرم تا اونموقع استرس نکشه منو 

من خودمم کشیدم میدونم الان استرس نگیر موقع غربالگری ها به اندازه کافی میگیری اینکه واضح و روشن استرس نمی خواد 

بلاخره هر مدل تستی استاندارد لازم گرفته که تونسته عرضه بشه به بازار حالا بعضی ها مخصوصا خارجی ها میز ...

🥴😂😂اره واقعا راست میگیا ندونم هر چی سرچ میکنم استرسم بیشتر میشه🥺😂😂

مرسی ک با حرفات دلم آروم میکنی 

من خودمم کشیدم میدونم الان استرس نگیر موقع غربالگری ها به اندازه کافی میگیری اینکه واضح و روشن استرس ...

فداتشم مرسی چشم سعیم میکنم 😍😍 انفد میگین مثبته ذوق داره امروز از دکترمم پرسیدم عکسش دادم گفت بارداری 🥺😍😍😍 ولی یه ازمایشم برو

من خودمم کشیدم میدونم الان استرس نگیر موقع غربالگری ها به اندازه کافی میگیری اینکه واضح و روشن استرس ...

پایینی اولش هاله بود بود اینجور شد مکه نباید هر روز پررنگتر بشه تست🥺 فک کنم منفیه

پایینی اولش هاله بود بود اینجور شد مکه نباید هر روز پررنگتر بشه تست🥺 فک کنم منفیه

نرفتی آزمایش؟