2777
2789

وای دلم میخواد بمیرممممم از دست ریزش مو😭😭😭😭

یه هفتس رزماری رو شروع کردم هنوز تاثیری ندیدم 

موهام خیلی خیلی خیلی میریزه من یه عاالمع مو داشتم موهام جز پرپشت ترین موها بود الان یک سوم شده 

میترسم همینطوری همش بره 😭😭😭😭

چیکار کنم آخه توروخدا تجربیاتتونو بگین

اب برنج اب برنج و بازم اب برنج🌚😂

قرص یونی زینک هم قبل ناهار بخور

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینطوری پیش بره سه تا ۶ ماه دیگه من هیچی ندارم که بخوام استفاده کنم رزماری رو

اگه انقدر شدیده برو سونوگرافی رحم و تخمدان بده و یه آزمایش کامل خون و هورمون.

اگه پولشو داری مزوتراپی و پی آر پی کن سریعتر جواب میده.

آب پیاز هم اگه بوشو تحمل کنی خوبه

آب برنجو چطور استفاده میکنی؟

میذارم بمونه یکم بعد ابشو جدا میکنم میرم حمام

قبلش موهامو قشنگ میشورم چرب نباشه، بعد اب برنج رو میریزم رو سرم و یکم ماساژ میدم... مشغول بدن شستن میشم و نمیذارم به موهام اب بخوره

اخرشم با اب خالی میشورم و میام بیرون

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
اگه انقدر شدیده برو سونوگرافی رحم و تخمدان بده و یه آزمایش کامل خون و هورمون. اگه پولشو داری مزوترا ...

آزمایش بدم دکترا میفهمن از کجاس یعنی 

آخه خیلیا دیدم گفتن رفتیم دکتر ولی باز اوکی نشده😭😭😭

آب پیاز هم خیلی وقته می‌خوام بزنم اما چون موهام خیلی خشکه و بیشتر از دو بار در هفته نمی‌تونم حمام برم نزدم چون اون دو باری که میرم رزماری می‌زنم

رزماری و آب پیاز رو با هم میشه زد؟