2789
عنوان

ترسناک دیشب ....

676 بازدید | 43 پست

دوستان خونم تو محله نوسازه ینی هنوز ابادی انچندانی نداره منمو ی همسایه ک اونم ۱ ساله اومده قضیه اونجاس گ یشب زمستون تنهابودم همسایمم نبود دوسال پیش ینی ۳ صبج دیدم صدای نامفهموم ی مرد و دنبالش صدای سگ میاد تو کوچه خیلی تعجب کردم اخه هوای سرد کی کوچس؟! تاامشب الان صدای بچها میومد دنبالش صدای سگ دوبار شنیدم همسرمم شنید ولی همسرم فک کرده بچهان وقتی گفتم یبار اینجوری شده مشگوک شد 😐 

منم چند هفته پیش تو قبرستون چندتا بچه دیدم بازی میکردن کسی هم باهاشون نبود 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

شاید یکی شبا سگشو اونجا میبره پیاده روی

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هنوزم محلتون خلوته مثل چند سال پیش

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

صدای سگ ک همیشه میاد هرساعت از شبانه روز ول می‌چرخن دیگه تو کوچه خیابون ☹️🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
تو کوچه ما کسی خروس نداره از دوازده شب داره میخونه😐

هم خندم گرفت هر ترسیدم😂😂

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود

من کسی دعا بگیره برام خوف میکنم

پس تا خوف میکنم میدونم کسی دعا گرفته برام

حتی تو خواب میبینم کیه

بیشتر پدر شوهرم  رو میبینم که یه بسته دستشه و از گوجه ای رد میشه

خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی .                    از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن                                                    اللهم صلی علی محمد و آل محمد                  این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود