2777
2789
عنوان

هیکل زشت

566 بازدید | 25 پست

قیافم زشته هیکلم بدتر رژیمم هستم چند روزه لاغر نمیشم ورزشم میکنم کربوهیدراتمو خیلی کم کردم س.ینه هام بشدت بزرگ و افتادست به طوری که نصف وزنمو گرفته چیکار کنم

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همچیم‌خوبه فقط انداره لیمو سینه دارم🙄

' میگفت: ایران تنها کشوریه که اگه مردمش برای حمایت از کشورهای دیگه به خیابان بیایند حماسه آفریدند، اما اگر برای دفاع از حق خودشان به خیابان بیایند،آشوبگر،فتنه گر و خائنن... من از نسل اعراب نیستم،من از نسل پدرم کوروش بزرگم👑(:

فکر کنم فقط سینع با عمل درس میشه نه ورزش

مگه من ثروتمندم یا داف که بخام صدتا عمل کنم مشکل یکی دوتا نیست جلو زدگی فک بالا دارم و انحراف چشم

مگه من ثروتمندم یا داف که بخام صدتا عمل کنم مشکل یکی دوتا نیست جلو زدگی فک بالا دارم و انحراف چشم

گلم زور که نکردم ورزش کن ان شالله کوچیک میشه ،انحراف چشم از اول بود یا بعدا به وجود اومد؟

من همچیم‌خوبه فقط انداره لیمو سینه دارم🙄

کاش واسه من همین بود🥺

یکی از آرزوهام این بود خیلی کوچیک باشه نه میتونم ورزش کنم نه لباس درستی بپوشم

کنارش باشگاه هم‌برو‌حالا من ده روزه دارم عین گاو هلندی میخورم که که گودی بغل رونم پرشه شاید! ولی امروز دیدم دوکیلوکیلو اضافه کردم و گودی سرجاشه هی روزگار

هزینه تزریق چربی وفیلر هم ۶۰ میلیونه 🥲

:( منم واقعا از هیکلم بدم میاد 😞 خیلی اعتماد ب نفسمو کم کرده

واقعن دیگه خستم نمی‌دونم چیکار کنم قبلنا باشگاه میرفتم همه روم زوم بودن