2777
2789
عنوان

بیاید عکس👀📸

234 بازدید | 20 پست

قبل و بعد عمل 👃

نظرتون چیه؟ 

‏تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: ‏«از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خیلی نازشدی،،چ چهره مهربون قشنگییی

ممنونم عزیزم پستتو پاک میکنی لطفا

‏تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: ‏«از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡
فقط بینی عمل کردی؟

آره عزیزم

چه ناز و خوشگلی

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
چقد زیبا شدهههه😍😍😍♥️♥️🫂

عزیزم ممنونم

اگه میشه پستتو پاک کن لینک مشخصه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز