2821
2789
عنوان

بیاید عکس👀📸

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 20 پست
بسیار عالی چرخش بخیر بچرخه آجی

مرسی عزیزدلم

بی زحمت پستتو پاک کن

‏تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: ‏«از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡
خوشگل بودی خوشگلتر شدی

😍😍مرسییی 

‏تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: ‏«از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی عمل کردی عزیزم؟ دکترت کی بوده؟

4 ماه پیش

دکتر یوشی

@نی_نی_یار_شب  

سلام عزیزم بعضی از کاربرا لینکو ریپلای کردن عکسم مونده امکانش هست پیامشونو پاک کنی

معلومه تازه عمل کردی هنوز بینیت ورم داره ولی فرم نچرال هست خیلی خوبه. مبارکه

مرسی عزیزم❤️

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز