2777
2789
عنوان

عروسی

323 بازدید | 35 پست

سلام

خانوما لطفا گزارش نزنید به کمکتون احتیاج دارم.

یه هفته است عروسی کردم،یکی دوبار تاختند گاه دخول داشتیم درد داشتم نتونستم ادامه بدم،ولی ۲روزبعد بعدش تا ختنه گاه یذره بیشتر دخول انجام داد و درحد چندقطره خون اومد و به حدی درد گرفت که نذاشتم جلوتربره،دردش تیرکشنده بود انگار یچیزی مانع حرکت باشه. هم ژل لوبریکنت زده بود وهم من اسپری بی حسی لیدوکایین.تروخدا کمک کنید من الان از رابطه مجدد میترسم که نکنه بازم همین دردو تجربه کنم،چون هردوبارش دردش مشابه بود.

حتی نمیدونم الان بکارتم پاره شده یا این زخم واژن بوده.اما بعدازدخول همچنان یذره سوزش داشتم.

تروخدا بگید تا کی قراره اینجوری درد داشته باشه همسرم دیگه مثل قبل رفتارش باهام خوب نیست سراین موضوع.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرت تو یک هفته چه زود خسته شده دستای شوهر بیچاره من همش زخمی وکبود بود از بس من وحشی بازی در میاوردم🤣🤣🤣🤣🫠🫠🫠🫠🫠

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..

من خودم تا سه روز خونریزی داشتم با درد زیاد 

بعد شوهرم بیشتر از من اعصابش ریخته بود بهم

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
همسرت تو یک هفته چه زود خسته شده دستای شوهر بیچاره من همش زخمی وکبود بود از بس من وحشی بازی در میاور ...

اینم ازشانسمه،میترسم به همه بگه

تروخدا شما بعدچندوقت خوب شدی?

من خودم تا سه روز خونریزی داشتم با درد زیاد  بعد شوهرم بیشتر از من اعصابش ریخته بود بهم

رابطه های بعدیتون چطور بود همچنان درد داشتین؟

به من گفتن پرده حلقوی ساده دارم نمیدونم ولی خونی ک اومد مال همینه یانه

رابطه های بعدیتون چطور بود همچنان درد داشتین؟ به من گفتن پرده حلقوی ساده دارم نمیدونم ولی خونی ک او ...

تا دوهفته بعد اره درد داشتم ولی کم و قابل تحمل بود

حتما خون بکارت بوده

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی