2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 35 پست
اینم ازشانسمه،میترسم به همه بگه تروخدا شما بعدچندوقت خوب شدی?

من خیلی بد بود چند هفته طول کشید یک ماه دوماه 

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تا دوهفته بعد اره درد داشتم ولی کم و قابل تحمل بود حتما خون بکارت بوده

از ژل هم استفاده کردین؟

واقعا نمیدونم چکارکنم،بهم میگه تو ادا درمیاری

ولی واقعا اذیت شدم که ادامه ندادم

اینم بگم که بخاطر استرس دردش کلا هرکاری کرد من تحریک نشدم ولی ژل لوبریکنت استفاده کردیم

این مردها عشق و محبت و احساسشون به چیزشون بنده اگه برقرار نباشه عشق و محبت و دوست داشتن همش کشکه یادشون میره

از ژل هم استفاده کردین؟ واقعا نمیدونم چکارکنم،بهم میگه تو ادا درمیاری ولی واقعا اذیت شدم که ادامه ...

نه هیچی استفاده نکردم 

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
من خیلی بد بود چند هفته طول کشید یک ماه دوماه 

الان من باید هرروز رابطه داشتم باشم تا واژن عادت کنه یا اینک هفته ای یکی دوبار باشه؟

بعد من میخواد جلوتر بره خیلی اذیت میشم

الان من باید هرروز رابطه داشتم باشم تا واژن عادت کنه یا اینک هفته ای یکی دوبار باشه؟ بعد من میخواد ...

اول تحریک بشی خیلی راحت ترین

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
آره خوب نیس .نمیدونم عوارض چی داره ولی منتاهفت ماه بعدعروسيم دختر بودم خیلی ميترسيدم

یعتی تواین ۷ماه کلا اجازه ندادین یااینکه امتحان میکردین ولی نمیتونستیم ادامه بدین؟