2777
2789
عنوان

طلاق گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 47 پست
نه عزیزم طلاق نگیر قبلش باهاش حرف بزن مشکلتون بگو خیلی جدی بعد به طلاق فکر کن

بخدا عزیزم 8ماهه ساعت ها نشستم باهاش حرف زدم میگم این اخلاقت منو اذیت میکنه بسه دیگه... سر دوروز دیگه انگار ک دشمنشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نامزد من هم سر این چیزای قابل حل شدن گفت طلاق الان ۴۰ روز گذشته هنوز اقدامی نکرده ولی اونقدر دعوا پیش اومده هر سری هم که میخواد یکم درست بشه باز یه ماجرای جدید 

نکن خواهشا شاید اگه نامزد من قبل این تصمیمش خیلی جدی باهام حرف می‌زد این مشکلات پیش نمی اومد

بچه ها میتونم یه سوال خیلی خصوصی در رابطه با بکارت بپرسم خیلی زیاد نیاز به راهنمایی دارم نمیتونم تاپ ...

بچه ها اگه تو رابطه سطحی بدون دخول چند قطره خون بیاد امکان داره به بکارتم آسیبی وارد شده باشه

ما خودمون مشاور خودمون هستیم همه چی دست خود ادمه اگ بخواد انقد خوب میشه هیچوقت فکرجدایی ب کلت نزنه ا ...

اگه طرز فکرت اینه پس جدا شو کاری ندارم دیگه 

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
عزیزم خودت میتونی با ی ادمی زندگی کنی 24ساعته باهات حرف نزنه بخدا همیشه تنهام

بمیرم 

منم دقیقا همینجوریم نمیدونم ولی فک کنم با خودم لج کردم دارم ادامه میدم تا ی قدمی طلاق پیش رفتما 🥲

تیکر بارداری خواهرمه😻❤️امروز فهمیدم پسری😍 طاها عشق خاله منتظرتمااا 😋❤️
زمان نامزدی وعقدم همینجور بود؟

دوسال باهاش بودم خوب بود ولی نامزدیم اینطور نبود بازم از الان بهتر بود ولی روز ب روز بدتر میشه کدوم تازه عروس و دامادی دیدین 4روز باهم حتی ی اتاقم نخوابن

بخدا عزیزم 8ماهه ساعت ها نشستم باهاش حرف زدم میگم این اخلاقت منو اذیت میکنه بسه دیگه... سر دوروز دیگ ...

جدی نگرفته حرفاتو بگو اگه تغییر نکنی طلاق میگیرم 

بگو خسته شدی همه حرفاتو قبل هرکاری به خودش بگو صبر کن درست میشه 

چقدر واقعا دخترامون زرنگ شدن آفرین👏👏👏👏 ما مثل این احمقا فقط بساز.

هیچ آدمی عوض نمیشه اونکه کینه ایه کینه ای میمونه،اونیکه بچه ننس همون‌طور میمونه ،فقط ماییم که پیر میشیم

ادم نمیفهمه اومده نی نی سایت یا ختم صلوات

اسی یه کم سیاست یاد بگیر.

باخودت فکر کن ببین احتمالا از کدوم رفتارات هست که اینجوریه

یه دوره هست داخل ایتا خانمهایی بودن شوهرشون خیانت کار بوده یا معتاد بازهم زندگیشون الان عالی شده

اسم کانال رو سرچ کن میاد

تنها مسیر ارامش

همسرداریشو ثبت نام کن

عزیز فکر کردی طلاق همینجوری الکیه توروخدا؟؟

برا زندگیت بجنگ تلاش کن 

از قدیمی های سایتم.کاربری جدیدمه این...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
بچه ها اگه تو رابطه سطحی بدون دخول چند قطره خون بیاد امکان داره به بکارتم آسیبی وارد شده باشه

منم دفعه اول چند قطره اومد ولی بعدش خونریزی زیادی داشتم

تیکر بارداری خواهرمه😻❤️امروز فهمیدم پسری😍 طاها عشق خاله منتظرتمااا 😋❤️
جدی نگرفته حرفاتو بگو اگه تغییر نکنی طلاق میگیرم  بگو خسته شدی همه حرفاتو قبل هرکاری به خودش ب ...

بخدا موندم چیکار کنم ب خانوادش گفتم ب خودش بازم درست بشو نیست