2777
2789
عنوان

طلاق گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 47 پست
اسی یه کم سیاست یاد بگیر. باخودت فکر کن ببین احتمالا از کدوم رفتارات هست که اینجوریه یه دوره هست د ...

بخدا زندگیش و خودشو خیلی دوست دارم ولی اون عین خیالش نیست من هستم یا باهاشم فقط بی تفاوتی ازش میبینم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چقدر واقعا دخترامون زرنگ شدن آفرین👏👏👏👏 ما مثل این احمقا فقط بساز. هیچ آدمی عوض نمیشه ا ...

دقیقا 

حالا اسی هرچقدر تلاش کنه بنظرم اگه طرف نخواد درست شه نمیشه عمر ما هدر رفت فقد🙃

تیکر بارداری خواهرمه😻❤️امروز فهمیدم پسری😍 طاها عشق خاله منتظرتمااا 😋❤️
بخدا موندم چیکار کنم ب خانوادش گفتم ب خودش بازم درست بشو نیست

میشه فقط باید جدی باشی

من نامزدمو خیلی زیاد دوسش داشتم فقط فکر میکردم اگه قهر کنم یا زیاد محبت نکنم سمتم جذب میشه 

یهو گفت طلاق خسته شدم ولی نه به خودم به همه گفت 

الان من عوض شدم تو این چهل روز کاری نمونده که برای درست شدن رابطمون نکنم ولی دیگه هنوز نشده 

چقدر واقعا دخترامون زرنگ شدن آفرین👏👏👏👏 ما مثل این احمقا فقط بساز. هیچ آدمی عوض نمیشه ا ...

با حرف خیلی موافقم این ادم تو ذاتشه تو خونشه من میتونم با ی چند دیقه خرف زدن تغییرش بدم

بچه ها اگه تو رابطه سطحی بدون دخول چند قطره خون بیاد امکان داره به بکارتم آسیبی وارد شده باشه

دوستان لطفا جواب بدین نامزدم نمیاد ببره دکتر خانوادم اگه بفهمن عصبی میشن اگه زن باشم و نگم هم خیلی بیشتر

دقیقا  حالا اسی هرچقدر تلاش کنه بنظرم اگه طرف نخواد درست شه نمیشه عمر ما هدر رفت فقد🙃

بابا ساعت ها نشستم این ادم درست نمیشه فقط من تو این اتاق دق کردم پیر شدم اون میره پیش خانوادش بگو بخند و شوخی منم همیشه تنها 

بخدا زندگیش و خودشو خیلی دوست دارم ولی اون عین خیالش نیست من هستم یا باهاشم فقط بی تفاوتی ازش میبینم

ببین اون کلاس رو که بهت گفتم ثبت نام کن ندید بهت میگم بخدا شوهرت عوض میشه

شوهرا فقط کافیه بلدشون باشی

مثل پسره بچه میمونن

ازمن گوش کن بخدا خیرت رو میخوام گلم

ضرر که نداره اون کانال رو برو بعدش نتایجش روکم کم میبینی

تو سرچ ایتا بزن تنهامسیر ارامش

بعد همسرداریشو ثبت نام کن

از قدیمی های سایتم.کاربری جدیدمه این...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
دوستان لطفا جواب بدین نامزدم نمیاد ببره دکتر خانوادم اگه بفهمن عصبی میشن اگه زن باشم و نگم هم خیلی ب ...

بچه ها چون تو روز بیشتر از ۶ تا تاپیک نمیتونم بزنم اینجا پرسیدم از کسی هم نمیتونم بپرسم لطفا بگین

بابا ساعت ها نشستم این ادم درست نمیشه فقط من تو این اتاق دق کردم پیر شدم اون میره پیش خانوادش بگو بخ ...

درکت میکنم عزیزم خودتو ناراحت نکن از خودت کم میشه فقد به اون طرف هیچی نمیشه 🥲

دیگه  ادمم تا جایی میتونه

اره 

منم الآن زدم رو فاز بیخیالی ولی خب مطمعنم ی روز قلبم وایمیسته