2777
2789
عنوان

نظر شما چیه🥲

77 بازدید | 10 پست

برا عقد نمیخوام زیاد هزینه کنیم و تالار بگیریم

قصد داشتیم یه جشن کوچیک یا دورهمی تو خونه باشه که اونم زیاد جا نداریم

فامیل هم که اصلا دلم نمیخواد ببینمشون دلم نمیخواد یکی از مهم ترین روزای زندگیم کنار فامیل بگذرونم

اگه جشن نگیریم و به جاش بریم مسافرت خاطره قشنگتری برامون نمی مونه؟ یا اگه خونه بابای نامزدم جشن بگیریم بد میشه؟ سمت ما هزینه عقد با داماده

مسافرت برو

قهرمان ها هرگز نمیمیرن..اونا تو قلب ما زندگی میکنن و مارو شجاع میکنن.. این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اصلا جشن نگیرین برین مسافرت عشق و حال مطمعن باش هزاار برابر بیشتر خوش میکذره

میترسم بعد پشیمون شم چون این مراسمات فقط یه باره ولی مسافرت رو میشه بعد هم رفت

میترسم بعد پشیمون شم چون این مراسمات فقط یه باره ولی مسافرت رو میشه بعد هم رفت

مراسمه دیگ ، جشن عروسی جبران میشه

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
میترسم بعد پشیمون شم این مراسمات فقط یه باره ولی مسافرت رو بعد هم میشه رفت

عروسی میگیری خوب

قهرمان ها هرگز نمیمیرن..اونا تو قلب ما زندگی میکنن و مارو شجاع میکنن.. این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

یه مهمونی خودمونی بگیر و برو مسافرت اگر ادم مذهبی هستی وقت بگیر تو حرم عقد کن هم مسافرت میشه هم جای ...

مهمونی خودمونی یعنی در چه حد مهمون؟

حرم که آره خیلی خوبه ولی خب باید خانواده هم موقع عقد باشن دیگه

جشن بگیر آتلیه برو مهمون دعوت کن و عشق حال کن چون جشن عقد عروسی فقط یک شبه و خاطره میشه برای هر دوی شما فقط یک شبه همرو دعوت کن

فامیل ک تو عزا و عروسی باید دور هم باشه وگرنه اسمش غریبه بود ....

بازم صلاح مملکت خویش خسروان دانند

مبارک باشه در هر صورت ب پای هم پیر بشید زندگی خوبی شروع کنید 🎊🎉🎊🎉🥂🥂🥂🥂⚘⚘⚘⚘

مهمونی خودمونی یعنی در چه حد مهمون؟حرم که آره خیلی خوبه ولی خب باید خانواده هم موقع عقد باشن دیگه

خوب افراد درجه یک ببر مثلا مادر و پدر و خواهر و برادر

خودمونی برید به همه بگید حرم عقد کردید کسی دیگه انتظار دعوت و مهمونی هم نداره

بعد که عقد کردید خانواده خودت و همسرت برید یه رستوران شام بخورید به مناسبت عقدتون

یا علی