2777
2789
عنوان

پدرشوهرم همش از ما پول میگیره

496 بازدید | 22 پست

خودش حقوقش خوبه ولی وقتی حقوقشو میگیره یه هفته ای خرج میکَنه میاد از مایی ک کلی قسط و بدهکاری داریم پول میگیره و ریزریز میکنه منم خسته شدم ازین وضعیت خودم بخام کاری کنم یا چیزی بخرم شوهرم میگه این برج پولش کمه ولی پدرشوهرم همش از ما خورد خورد میکَنه و شوهرم میگه بعد ک حقوقشو بگیرع حساب میکنه ولی این داستان هربرج تکرار میشه نمیدونم چی بگم ب شوهرم ک بفهمه من اذیت میشم برا این موضوع

دیشب خاهرش مجرده یچیزی میخاست شوهرم از حساب خودش زد گفتم از حساب خودت زدی گفت پولشو از بابام میگیرم بهت نشون میدم و هنوز خبری نشده منم نمیدونم چطوری بگم ک از بابات گرفتی یا نه 

تو هر برج پدرشوهرم برا دخترش نزدیک دوتومن خرج میکنه و پولشو سریع خرج میکنه بعد میاد از ما میگیره 

بخدا خیلیییییی حرصم میگیرهن خودم نمیتونم هرچی دلم خاس بگیرم بعد اینا اینجوری از ما پول میکنن😭هرچند برمیگردونن ولی روال هربرج همینه

توروخدا ی راهنمایی کنید چجوری ب شوهرم بگم ناراحتم ازین قضیه یجوری ک ب پول دیشبم ک داده برا خاهرش ربط داشته باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو ی ساختمونین اگه خونه مفت داده ، بشینین ک جای حرفی نمیمونه

تو یه ساختمونیم ولی همه ی خرجای خونه از درست کردنش تا وسیله هاش پای شوهرم بوده و اون یه قرونم کمک نکرده

چیکار کنم بفهمه دارم حرص میخور اعصابم از دیشب خیلیییی خورده میگم کم برا دخترش خرج میکنه این ریزه کار ...

عزیزم به نظرم خودتو سبک نکن😶 مشکل ماهم همین بود تو خونه باز پدرشوهر شما پس میده ولی خونه همیشه جنگ و دعوا بود تهشم به جایی برسید. صدقه در نظر بگیر بگو خدایا بخاطر رضای تو میبخشم هرچند میدونم گفتنش اسونه

یه وام بردارید که پولی نمونه واسه شوهرت که ببخشه،پس اندازم میشه اینجوری

همین الانشم کلییی وام و قسط داریم بخدا میگم که من برا خودم چیزیو بخام نمیتونم ب راحتی بگیرم بعد اینا همش از ما پول میگیرن وضعیتمون بدتر میشه😭😭

به هر حالتی که بگی،تهش دعوا بحث و ناراحتی هست

همین که برمیگردونن خوبه

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

تو یه ساختمونیم ولی همه ی خرجای خونه از درست کردنش تا وسیله هاش پای شوهرم بوده و اون یه قرونم کمک نک ...

مگه شغل شوهرت چیه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیزم به نظرم خودتو سبک نکن😶 مشکل ماهم همین بود تو خونه باز پدرشوهر شما پس میده ولی خونه همیشه جنگ ...

پس میده ولی وقتی دوباره میگیره همونه 

نمیتونم ساکت بمونم بخدا خسته شدم دگ عاخه تا چقد چیزی نگم دارم دق میکنم