2777
2789

سلام بچه ها خیلی حالم بده امروز تولد دوستم بود براش کادو  گرفتم بودم رفته بودم بعد همن وقتی که من رفتم بابام اومد من کتکم زد و اوردم و کادوی دوستم لزم گرفت نزاشت بهش بدم خیلی جلوی دوستم خورد شدم بهم گفت یا خودت امشب خودت بکش یا خودم فردا میکشمت همشم تقصیردمادرمه مامانم بهش گفت بدون اجازه من رفت لباس بد پوشید این حرفا

سنمم لطفا نپرسید

یکی خواهری کنه در خواست دوستی بده یکم دلداریم بدا حالم خیلی بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا سنتو نپرسیم ؟ شما که مادرتو میشناسی عزیزم چرا خودتو میندازی توی دردسر ؟ اگه سنت بالاس سعی کن مستقل بشی و بری اگه کم هست صبر کن بزرگ تر بشی مستقل که شدی آزاد زندگی کن

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

از نگارشت معلومه که ته تهش ۱۰ سالته

شما نباید بدون اجازه پدر مادر جایی بری چه حقیقی چه مجازی

اینجا برا شما خیلی زوده

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...
اره مگه برای هر کاری باید اجازه بگیرم

وقتی مادری به اون شکل و پدری به این شکل داری اگر میخوای کتک نخوری و حالت گرفته نشه بله باید اجازه بگیری 

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

چرا سنتو نپرسیم ؟ شما که مادرتو میشناسی عزیزم چرا خودتو میندازی توی دردسر ؟ اگه سنت بالاس سعی کن مست ...

خیلی حالم بده جلوی همه شخصیت خورد کرد همه داشتن نگام میکردن  

خیلی حالم بده جلوی همه شخصیت خورد کرد همه داشتن نگام میکردن    

کار اونا هم درست نبود. ولی تو هم نباید سرخود باشی. شایدم دوستات یه جورین که پدر مادرت مخالف اینجور آدمان.

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...